Neo

Τους στήριξε ο Γιώργος, στηρίζουν Βενιζέλο

Μπορεί να τους πρότεινε και να εξελέγησαν –τουλάχιστον την πρώτη φορά- με τη στήριξη του Γιώργου Παπανδρέου, οι δήμαρχοι Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, όμως, διάλεξαν στρατόπεδο. Και αυτό ήταν στο πλευρό του Βαγγέλη Βενιζέλου.

Δύο μέρες μετά τις αποδοκιμασίες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ τη Δευτέρα στα εγκαίνια έκθεσης του ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου στο Ζάππειο, ο Γιώργος Καμίνης εξομολογήθηκε πόσο άσχημα αισθάνθηκε στη θέα ενός προσκεκλημένου ομιλητή που δεν τον άφηναν να μιλήσει.

«Ήταν από τις χειρότερες στιγμές της πολιτικής ζωής, χαρακτηριστικά γηπεδοποιήσης. Είναι ένας μικρόκοσμός με τίς δικές του φαντασιώσεις, πολώσεις, αντιπαραθέσεις, δεν αφορά την κοινωνία», είπε, κάνοντας λόγο για 50 θερμοκέφαλους, αλλά και αποδίδοντας ευθύνες για το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου στους διοργανωτές.

Στο πλάι του Βενιζέλου τάχθηκε και ο Γιάννης Μπουτάρης, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι «μπορεί να έχει όλα τα κουσούρια του κόσμου, αλλά κανείς δεν πρέπει να μην του αναγνωρίζει ότι έβαλε πλάτη σε δύσκολους καιρούς και έσωσε και την κυβέρνηση και την πατρίδα».

Είναι αυτό που λέμε, ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος...

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. E.Στ. 10:11 04/09/2014

    Το μισό Πασόκ έχει μετακομίσει στον Σύριζα και σας μάραναν ο Καμίνης και ο Μπουτάρης;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.