ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Αγριογούρουνο με θυμαρίσιο μέλι

Υλικά

2 kg αγριογούρουνο
4 τεμάχια κρεμμύδια φρέσκα
1 τεμάχιο καρότο
λίγο σέλινο
300 gr μέλι θυμαρίσιο
1 lt κόκκινο κρασί γλυκό
3 φύλλα δάφνης
1 τεμάχιο ξύλο κανέλλας
4 κόκκους μπαχάρι
1 κουταλάκι κόκκινο γλυκό πιπέρι
ελαιόλαδο
αλάτι

Εκτέλεση
Σε ένα μεταλλικό μπολ τοποθετούμε το κρέας σε κομμάτια μαζί με τα κρεμμύδια κομμένα στα τέσσερα,το σέλινο σε κομμάτια, το καρότο σε φέτες, τα φύλλα δάφνης, το ξύλο της κανέλλας, το μπαχάρι και ρίχνουμε και το κρασί.

Αφήνουμε το κρέας για 24 ώρες στη μαρινάδα.

Την επόμενη ημέρα αφαιρούμε το κρέας και τα λαχανικά από τη μαρινάδα.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο, τα ψιλοκομμένα λαχανικά, το κρέας και τα τσιγαρίζουμε μέχρι το κρέας να πάρει ένα καφέ χρώμα.
Σβήνουμε το κρέας με το κρασί της μαρινάδας μαζί με τα μπαχαρικά.
Προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό και το αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά.
Πριν βράσει ρίχνουμε το μέλι, το αλάτι, το κόκκινο πιπέρι και στη συνέχεια βράζουμε το φαγητό για τον υπόλοιπο χρόνο.

Πηγή : www.loukoulos.com

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.