Neo

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Λυκούδης

Για τις 19:30 σήμερα το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η πολιτική ομιλία του ανεξάρτητου βουλευτή, Σπύρου Λυκούδη, στο Μουσείο Μπενάκη, επί της οδού Πειραιώς 138.

Ο πρώην γραμματέας της ΔΗΜΑΡ, που τις τελευταίες ημέρες έχει προϊδεάσει, με παρεμβάσεις του, για την στόχευσή του να συγκροτήσει μία πολιτική κίνηση, αναμένεται να ανοίξει το απόγευμα τα χαρτιά του, στην ομιλία του που θα έχει τίτλο «Μία νέα πολιτική παρέμβαση στον δημοκρατικό χώρο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο βασικοί άξονες της αποψινής ομιλίας του Σπύρου Λυκούδη θα είναι αφενός η εθνική συνεννόηση με στόχο την έξοδο της χώρας από τα αδιέξοδα, αφετέρου η συγκρότηση του ευρύτερου δημοκρατικού χώρου. Ο Λυκούδης, μάλιστα, αναμένεται να προαναγγείλει και σειρά πρωτοβουλιών που θα ακολουθήσουν την αποψινή ομιλία του, προς την κατεύθυνση αυτή.

Πάντως, από το παρουσιολόγιο, αλλά και το... απουσιολόγιο για την αποψινή ομιλία θα πάρουμε μία ιδέα ποιοι ακριβώς σκέφτονται να στηρίξουν τον Σπύρο Λυκούδη και τί ακριβώς έχει στο μυαλό του...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.