ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ενημέρωση από το ΕλληνοΖαμπιανό επιμελητήριο

Ζάμπια: Μία εξαιρετική επιλογή για τους Έλληνες επιχειρηματίες

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014, στα γραφεία του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (Σ.Ε.Β.Ε), η ενημέρωση για τις δυνατότητες αλλά και τις προοπτικές που προσφέρει η αγορά της Ζάμπιας για τις Ελληνικές Επιχειρήσεις από τον Πρόεδρο του ΕλληνοΖαμπιανού Αναπτυξιακού και Επιχειρηματικού Επιμελητηρίου κ. Δημήτρη Λουκά.

Οι κλάδοι που αναπτύχθηκαν προς τα μέλη του Σ.Ε.Β.Ε και παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι αυτοί των Κατασκευών, Δομικών Υλικών και Μεταποίησης.

Η Ζάμπια είναι μια πολύ καλή επιλογή για τη δημιουργία επιχειρηματικής βάσης (για την οποία έχει μεριμνήσει το ΕλληνοΖαμπιανό Επιμελητήριο με τη δημιουργία χώρου υποδοχής ελληνικών επιχειρήσεων που λειτουργεί ως θερμοκοιτίδα) και μπορεί να αποτελέσει την πύλη επικοινωνίας των Ελλήνων Επιχειρηματιών με την ευρύτερη Αγορά της Υποσαχάριας Αφρικής.

Στόχος του ΕλληνοΖαμπιανού Επιμελητηρίου είναι να βοηθήσει κάθε εταιρεία στη σωστή ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της με τον τρόπο που ταιριάζει σε καθεμία απ΄ αυτές.

Η ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε στον Σ.Ε.Β.Ε εντάσσεται μέσα στο πλαίσιο της επικοινωνίας του ΕλληνοΖαμπιανού Αναπτυξιακού και Επιχειρηματικού Επιμελητηρίου που αφορά στην ανάδειξη των προοπτικών ανάπτυξης του εμπορίου, της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων στο επιχειρηματικό κοινό.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.