ΕΛΛΑΔΑ

Στους Αμπελοκήπους

Έκρηξη σε καφετέρια χρυσαυγίτη υπάλληλου της Βουλής

Νωρίς σήμερα το πρωί έγινε έκρηξη αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού στη συμβολή των οδών Σεβαστουπόλεως και Δαβάκη, στους Αμπελόκηπους, στην καφετέριας Bristol την οποία μάρτυρας της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής έχει αναφέρει ότι αποτελεί στέκι μελών της Χρυσής Αυγής. Ο δε ιδιοκτήτης του μαγαζιού είναι διορισμένος υπάλληλος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, όπως ανέφερε ο εν λόγω μάρτυρας.

Η τοποθέτηση του μηχανισμού στην καφετέρια φαίνεται ότι έγινε λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα από άγνωστο άτομο, που έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή. Το εν λόγω μαγαζί βρίσκεται πολύ κοντά στα κεντρικά της Χρυσής Αυγής και έχει εμπλακεί στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που ερευνούν οι Αρχές, μέσω των καταθέσεων που έχει δώσει ο «μάρτυρας Γ», λίγο μετά την δολοφονία Φύσσα.

Ο «μάρτυρας Γ» σημείωσε στην κατάθεσή του ότι «ο ιδιοκτήτης του καφέ είναι διορισμένος υπάλληλος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή». Πρόκειται για τον Χρήστο Ζέρβα, ο οποίος στις 31 Δεκεμβρίου 2012 διορίστηκε υπάλληλος στη Βουλή και ειδικότερα στο γραφείο του προέδρου Νίκου Μιχαλολιάκου. Η καφετέρια, σύμφωνα και με καταγγελίες, λειτουργεί ως τοποτηρητήριο αλλά και «ορμητήριο» χρυσαυγιτών στην ευρύτερη περιοχή των Αμπελοκήπων.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.