ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ικανοποίηση για την κατάθεση στη Βουλή

«Γενναία και ουσιαστική» η ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών, λέει το ΠΑΣΟΚ

Την ικανοποίησή του εκφράζει το ΠΑΣΟΚ για την κατάθεση στη Βουλή της διάταξης με την οποία προωθείται η ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την Φορολογική Διοίκηση και τα Ασφαλιστικά Ταμεία.

Την όλη ρύθμιση, δε, χαρακτηρίζει ως «γενναία και ουσιαστική», υποστηρίζοντας ότι «όχι μόνο ανακουφίζει τα Ελληνικά νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις (και ιδίως τις μικρομεσαίες) δίνοντας την δυνατότητα εξόφλησης των υποχρεώσεών τους, αλλά συμβάλλει ουσιαστικά και στην δυνατότητα αύξησης των εσόδων του δημοσίου και των ασφαλιστικών ταμείων».

Στην πραγματικότητα, στο ΠΑΣΟΚ, επιχειρούν να μετρήσουν άλλη μία «ενδοκυβερνητική νίκη», προκειμένου να αναδείξουν το «προοδευτικό πρόσημο» που προσδίδουν στην κυβέρνηση. Θυμίζουν, έτσι, ότι ήταν το ΠΑΣΟΚ δια του Προέδρου του Ευάγγελου Βενιζέλου και της Κοινοβουλευτικής του ομάδας, που ανέλαβε εδώ και μήνες την πρωτοβουλία να εισηγηθεί και να διεκδικήσει τις βασικές κατευθύνσεις αυτής της ρύθμισης.

«Είναι θετικό ότι αυτή έγινε αποδεκτή από την Κυβέρνηση, αλλά και μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις με την τρόικα, έρχεται επιτέλους για ψήφιση στη Βουλή», λένε στο ΠΑΣΟΚ, καλώντας την ίδια στιγμή όλα τα κόμματα και τους βουλευτές να δώσουν θετική ψήφο στην σχετική τροπολογία. «Εδώ δεν χωρούν σκοπιμότητες και μικροκομματικές συμπεριφορές», λένε, επιχειρώντας να προκαταλάβουν τυχόν αντιδράσεις εκ μέρους της αντιπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.