Neo

Μην ξανοίγεστε…

Την ευκαιρία της επίκαιρης επερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ για το ασφαλιστικό, αλλά και του δημοσιεύματος του Economist για τον Αλέξη Τσίπρα και το ενδεχόμενο να γίνει πρωθυπουργός, αξιοποίησε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, για να ρίξει την …σπόντα του.

Θέτοντας ως προτεραιότητα όχι μόνο την επιστροφή σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, αλλά και την αναδιάρθρωση του παραγωγικού προτύπου, υποστήριξε ότι η περιορισμένη πρόοδος σε αυτό τον τομέα υπονομεύει τις θυσίες των πολιτών. «Έχουμε, λοιπόν, υποχρέωση να επανεξετάσουμε τις προτεραιότητες και να κλείσουμε τα αυτιά στις σειρήνες ένθεν κακείθεν που υπόσχονται την επιστροφή στη «belle époque» του 2009!!», είπε, τονίζοντας ότι η αναδιανομή προϋποθέτει παραγωγή, αλλά οι ιδεολογικοί καταναγκασμοί του ΣΥΡΙΖΑ τον αποτρέπουν από το να προκαλέσει μία συζήτηση για το νέο παραγωγικό πρότυπο.

«Μην ‘ξανοίγεστε’, λοιπόν, στα βαθιά νερά, γιατί όπως λέει και ο Economist σήμερα, μπορεί να πάρετε εντολή να κυβερνήσετε και τότε θα υποχρεωθείτε να συνομιλήσετε, για πρώτη φορά στην ιστορία σας, με την οδυνηρή πραγματικότητα της διακυβέρνησης της χώρας σε συνθήκες κρίσης», κατέληξε...

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. georgios 16:45 05/10/2014

    δοκιμαστικες και εσυ και απετυχες οπως βεβαιως,,βεβαιως και πολλοι αλλοι

  2. Θ.Τ. 13:30 04/10/2014

    Αχ κε «ηγέτη», πως σου ξέφυγε αυτός ο Λαρισσαίος,
    που με ή χωρίς καρέκλα, σπάει το κεφάλι του να βρεί λύση
    γιά τα οικονομικά αντί να κάνει 4 – 2 – 1,
    Πως έτσι , εσύ που στην ίντριγκα ( χωρίς ηγεμονισμούς βεβαίως-βεβαίως ! ) είσαι κορυφή !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.