ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Συζητούν νέο μνημόνιο με τα ίδια δανεικά»

Ν. Παππάς: Θέλουν να μας φορτώσουν την αποτυχία τους

Eκλογές θα ζητήσει ο Αλέξης Τσίπρας από τον πρωθυπουργό, στην περίπτωση που ο κ. Σαμαράς τον καλέσει για συνάντηση, δηλώνει ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ.Τσίπρα, Νίκος Παππάς.

Μιλώντας στην εφημερίδα Real News, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «συζητά νέο μνημόνιο με τα ίδια δανεικά». 

Τονίζει ότι «γνωρίζουμε πως ορισμένοι φλερτάρουν με την ιδέα να ζητήσουν την υπογραφή μας σε μνημόνιο και να προσπαθήσουν εκ των υστέρων να μας φορτώσουν την αποτυχία τους. Καλά θα κάνουν να το ξεχάσουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υπογράψει ερήμην του λαού, όπως έκανε η ΝΔ. Ο Τσίπρας δεν είναι Σαμαράς».

Σημειώνει πως «γενικευμένη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ φαίνεται δύσκολη», ενώ υπογραμμίζει ότι «τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί». Σημειώνει, πάντως, πως «οι πιο απίθανες και ακραίες συνεργασίες έγιναν για την εφαρμογή του μνημονίου».

Σε ό,τι αφορά τα ανοίγματα για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει πως «δεν είμαστε πλυντήριο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουμε σκαντζόχοιροι».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. gp 9:09 26/10/2014

    Εισαστε ηδη αποτυχημενοι, αφου αποτελειτε μερος του αποτυχημενου εγχωριου συστηματος εξουσιας..Ειδικα οσοι προερχονται απο το ΠΑΣΟΚ με το αμαρτωλο παρελθον και τωρα βρηκαν θεση στο ΣΥΡΙΖΑ.Μην προιδεαζουν τα στελεχη του ΣΥΡΙΖΑ τον κοσμο τα περι φορτωματος αποτυχιας και καμμενης γης για να ερθουν και να κανουν χειροτερα απο αυτα που κανει αυτη η κυβερνηση,το πιθανοτερο ειναι οτι θα τα κανουν χειροτερα μαθαινοντας και λογο απειριας να κυβερνουν στην πλατη μας.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.