Neo

Νέος όρος…

Ένας νέος όρος, έχει αρχίσει να μπαίνει σιγά σιγά στην πολιτική ζωή του τόπου.

Το «ΠΑΣΟΚ / Δημοκρατική Παράταξη».

Πρώτος τον χρησιμοποίησε σε συνέντευξή του ο Ανδρέας Λοβέρδος, για να δηλώσει την αισιοδοξία του για το μέλλον του νέου χώρου. Τότε θεωρήθηκε ότι μπορεί να ειπώθηκε εν τη ρύμη του λόγου, και για να καταλάβουν καλύτερα οι ακροατές του σταθμού στον οποίο έδινε συνέντευξη. Χθες, όμως επανήλθε στον όρο, ο υπουργός του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, για να προβλέψει και αυτός με την σειρά του ότι το «ΠΑΣΟΚ / Δημοκρατική Παράταξη» θα διαψεύσει τις δημοσκοπήσεις. Και κάπως έτσι, μπαίνει στο καθημερινό μας λεξιλόγιο ο νέος όρος.

Το γεγονός πάντως ότι αμέσως μετά ο κ.Κωνσταντινόπουλος κάλεσε τους «διαφωνούντες» να αφήσουν κατά μέρος τις προσωπικές τους στρατηγικές και να συστρατευθούν στη δημιουργία της νέας δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης «που υλοποιείται με πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ», όπως είπε, εξηγεί κάπως τα πράγματα. Ίσως πρόκειται για μία κίνηση …καλής θέλησης προς όσους δεν θέλουν να ακούν για «κατάργηση» του ΠΑΣΟΚ άμα τη εμφανίσει της Δημοκρατικής Παράταξης. Ή απλά κατάλαβαν ότι την Δημοκρατική Παράταξη δεν την ξέρει κανείς και δεν προλάβουν να την μάθουν καν όσοι θα ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ…

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Μην κουραζεστε κε Κωνσταντινοπουλε ,

    Ειναι πολυ απλη η λυση,να παραιτηθη ο ΒΒ ,να παει το ολον ΠΑΣΟΚ σε συνεδρειο χωρις αποκλεισμους και μαχαιρωματα πισωπλατα και να ειστε σιγουρος οτι θα βρεθει η λυση.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.