LIFESTYLE

Μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον

H Κέιτ, η δούκισσα του Κέμπριτζ και σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, εμφανίστηκε σήμερα για πρώτη φορά δημοσίως αφότου ανακοινώθηκε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, υποδεχόμενη τον πρόεδρο της δημοκρατίας της Σιγκαπούρης Τόνι Ταν στο Λονδίνο.

Η Κέιτ, η οποία υποφέρει από έντονες ναυτίες όπως ακριβώς πριν από τη γέννηση του πρώτου της γιου, του πρίγκιπα Γεωργίου, δε μπορούσε μέχρι σήμερα να εκπληρώσει τις δημόσιες υποχρεώσεις της μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, την 8η Σεπτεμβρίου.

Όμως σήμερα η δούκισσα, που διανύει τη 12η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της και την οποία συνόδευε ο Ουίλιαμ, έμοιαζε να αισθάνεται καλά ενώ υποδεχόταν τον πρόεδρο Ταν και τη σύζυγό του στο ξενοδοχείο Ρόγιαλ Γκάρντεν του Λονδίνου.

Η σύζυγος του προέδρου Ταν δήλωσε ότι χαίρεται με την παρουσία της Κέιτ και εκείνη απάντησε: «Κι εγώ επίσης. Ανυπομονούσα να βγω έξω».
Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ ανακοίνωσαν χθες ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους «τον Απρίλιο 2015».

Είτε είναι αγόρι ή κορίτσι, το δεύτερο παιδί του ζευγαριού θα είναι στην τέταρτη θέση στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, πίσω ακριβώς από τον αδελφό του Γεώργιο, που θα κλείσει τους 15 μήνες αύριο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.