ΚΟΣΜΟΣ

Έκρυθμη η κατάσταση

Σκότωσαν δύο αστυνομικούς στην Τουρκία

Αιματηρή επίθεση εναντίον μελών των δυνάμεων ασφαλείας στην Τουρκία

Δύο αστυνομικοί σκοτώθηκαν και ένας αξιωματικός της αστυνομίας τραυματίστηκε σε επίθεση που σημειώθηκε σήμερα στην επαρχία Μπινγκιόλ της ανατολικής Τουρκίας, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι CNN Türk.

Ο ένας αστυνομικός σκοτώθηκε επί τόπου ενώ ο δεύτερος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε. Ο αξιωματικός, που σύμφωνα με το κανάλι ήταν ο βασικός στόχος της επίθεσης, έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Οι τρεις αστυνομικοί δέχτηκαν επίθεση στο κέντρο της πόλης ενώ επιθεωρούσαν τα καταστήματα που υπέστησαν ζημιές κατά τις διαδηλώσεις που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή με κύριο αίτημα την παροχή βοήθειας στους Κούρδους που μάχονται τους ισλαμιστές στο Κομπάνι της Συρίας.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση αυτή. Καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση.

Τουλάχιστον 25 άνθρωποι σκοτώθηκαν στα βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν στις διαδηλώσεις σε όλη την Τουρκία. Οι αρχές ανέπτυξαν στρατό και άρματα για να αποκαταστήσουν την τάξη, ενώ σε πέντε επαρχίες επιβλήθηκε απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.