ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αγωνία για Τοροσίδη

Στη Φινλανδία η εθνική Ελλάδας

Στην πρωτεύουσα της Φινλανδίας βρίσκεται από  το απόγευμα η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των Ανδρών, που το βράδυ του Σαββάτου ( 21:45) θα αντιμετωπίσει στο Ολυμπιακό Στάδιο του Ελσίνκι το σκανδιναβικό συγκρότημα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στον 6ο προκριματικό όμιλο του Euro 2016.

Η ελληνική αποστολή συνάντησε βροχερό καιρό και τη θερμοκρασία στους 10 βαθμούς, αλλά αυτό είναι το τελευταίο που απασχολεί τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Κλάουντιο Ρανιέρι.

Μέχρι το μεσημέρι ήταν γνωστό ότι ο Ρανιέρι  είχε συνειδητοποιήσει πως θα ζούσε τόσο για το παιχνίδι με τους Φινλανδούς όσο κι για εκείνο που έπεται, με τη Βόρεια Ιρλανδία, χωρίς τους Αβραάμ Παπαδόπουλο, Κονέ, Χριστοδουλόπουλο και Χολέμπας.

Εδώ και μερικές ώρες, όμως, ο Ιταλός εκλέκτορας ανησυχεί ότι ίσως τελικά να μην έχει στη διάθεσή του ούτε τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα οσφυαλγίας και ακολούθησε θεραπεία, που σημαίνει ότι η συμμετοχή του είναι προς το παρόν αμφίβολη.

Ο αμυντικός της Ρόμα θα εξεταστεί εκ νέου από το ιατρικό επιτελείο στο ξενοδοχείο της Εθνικής απόψε, προκειμένου να υπάρξει μία σαφέστερη εικόνα για την κατάστασή του, αν και «καθρέφτης» αναμένεται να είναι η αυριανή προπόνηση: συμμετέχει σε αυτή και είναι διαθέσιμος, δεν προπονείται και μένει εκτός.

Η τελευταία «πρόβα» πριν τον αγώνα θα γίνει το βράδυ της Παρασκευής (20:00) στο γήπεδο τέλεσης της αναμέτρησης, ενώ ο Ρανιέρι θα μιλήσει στα ΜΜΕ λίγο νωρίτερα (19:15). Αντίστοιχα, οι Φινλανδοί θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 18:00, ενώ ο τεχνικός τους, Μίτσου Παατελάινεν, θα μιλήσει στον Τύπο στις 17:30.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.