ΕΛΛΑΔΑ

Ποια είναι τα ακίνητα

Το ΤΑΙΠΕΔ πουλάει 16 ακίνητα του Δημοσίου μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας

Ένα νέο «πακέτο» με 16 ακίνητα του Δημοσίου θα πωλήσει το ΤΑΙΠΕΔ, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας e-auction και του ιστότοπου www.e-publicrealestate.gr.

Τα 16 αυτά ακίνητα είναι τα εξής:

Πρώην Ειρηνοδικείο στην Μεσσήνη του νομού Μεσσηνίας, πρώην Ειρηνοδικείο στo Κάτω Νευροκόπι του νομού Δράμας, πρώην Ειρηνοδικείο στη Λίμνη Ευβοίας, πρώην Ειρηνοδικείο στην Κλειτορία του νομού Αχαΐας, πρώην Ειρηνοδικείο στην Ανδρίτσαινα του νομού Ηλείας, πρώην Ειρηνοδικείο στην Παραμυθιά του νομού Θεσπρωτίας, διατηρητέο κτίριο στο κέντρο της Πάτρας (Αγ. Νικολάου 8), κτίριο γραφείων επί της οδού Ιπποκράτους 88, οικόπεδο στην οδό Σκρα & Λεωφ. Συγγρού, κτίριο στην οδό Κτενά & Περικλέους στο κέντρο της Αθήνας, ξενοδοχείο στην οδό Βερανζέρου στο κέντρο της Αθήνας, έκταση στην περιοχή «Παράδεισος» του Νέου Μαρμαρά του νομού Χαλκιδικής, βιομηχανικό Οικόπεδο στο Δίμηνι Βόλου, έκταση εντός οικισμού στη θέση «Ράγια» στον Πόρο Κεφαλληνίας, οικόπεδα στην περιοχή «Τούμπα» του δήμου Λαρισαίων και οικόπεδα στην περιοχή «Αμπελόκηποι» του δήμου Ιωαννίνων.

Παράλληλα, το ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωσε ότι εκδηλώθηκε ενδιαφέρον συμμετοχής στη διαγωνιστική διαδικασία για το ακίνητο στην Πλύτρα Λακωνίας.

Κατόπιν ελέγχου των δικαιολογητικών συμμετοχής, το ΤΑΙΠΕΔ θα αποφασίσει για την επιλογή του συμμετέχοντος και την τιμή εκκίνησης της ηλεκτρονικής δημοπρασίας του ακινήτου, με βάση την τιμή της υποβληθείσας οικονομικής προσφοράς και την ανεξάρτητη αποτίμηση.

Σημειώνεται, ότι μέσω της συγκεκριμένης διαδικασίας έχουν έως σήμερα πωληθεί 13 ακίνητα και έχουν συγκεντρωθεί περίπου 23,5 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.