ΕΛΛΑΔΑ

Προσφορά 1.692.000 ευρώ

Τιμητική διάκριση στην Πειραιώς για την προσφορά της στην ΕΛ.ΑΣ.

Ο υπουργός Δημοσίας Τάξης Βασίλης Κικίλιας απένειμε τιμητική διάκρισης στον πρόεδρο του  ΔΣ της Τράπεζας Πειραιώς, Μιχάλη Σάλλα, για την προσφορά του Ομίλου στην Αστυνομία, τα τελευταία πέντε χρόνια, που ανέρχεται στο συνολικό ποσό των 1.692.194 ευρώ.

Η βράβευση έγινε στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης, παρουσία της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της ΕΛΑΣ, καθώς και πολλών στελεχών του Σώματος.

Ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς διέθεσε το παραπάνω ποσό για την αγορά 95 μοτοσικλετών, 550 αλεξίσφαιρων γιλέκων και ηλεκτρονικού εξοπλισμού. Η τελευταία προσφορά του Ομίλου αξιοποιήθηκε για την απόκτηση 10 οχημάτων τύπου τζιπ, που εξυπηρετούν τις ανάγκες των αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ).

Απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο του ΔΣ Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, ο κ. Κικίλιας εξήρε τη στήριξη της ΕΛΑΣ από ιδιωτικές πρωτοβουλίες και σημείωσε ότι «η δωρεά αυτή αποτελεί καταρχήν μία πράξη στήριξης της προσπάθειας της Ελληνικής Αστυνομίας για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας, άρα, επί της ουσίας, μία πράξη ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής».

Ο κ. Σάλλας, αφού ευχαρίστησε τον υπουργό, ανέφερε: «Όλοι αναγνωρίζουν ότι τα τελευταία χρόνια το έργο και η αποτελεσματικότητα της Ελληνικής Αστυνομίας έχει συντελέσει σε καθοριστικό βαθμό, τόσο στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, όσο και στη βελτίωση της διεθνούς εικόνας της χώρας, κάτι το οποίο, με δεδομένη την κρίσιμη συγκυρία, έχει πολλαπλά οφέλη για την οικονομία και για την κοινωνία».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.