Neo

Ξαναγράφει τον προϋπολογισμό

Η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου δέχθηκε πολλαπλές βολές για τον προϋπολογισμό που ψήφισε πριν 10 ημέρες η περιφέρεια Αττικής, αφού κατά 90% ήταν ο προϋπολογισμός που είχε συνταχθεί από την προηγούμενη περιφερειακή αρχή, δηλαδή από τον Γιάννη Σγουρό.

Η Δούρου εξήγησε πως δεν μπορούσε, από την μια στιγμή στην άλλη να αλλάξει όλο τον προϋπολογισμό, γιατί αυτό θα σήμαινε αφενός πως όσοι έχουν κερδίσει διαγωνισμούς θα πήγαιναν την περιφέρεια στα δικαστήρια, αφετέρου διότι η περιφέρεια Αττικής θα παρέλυε και δε θα λειτουργούσε επί πολλές μήνες. Έτσι, ψήφισε τον «μεταβατικό» προϋπολογισμό του Γιάννη Σγουρού, αλλάζοντάς τον μόνο κατά 10% και τώρα τον…. ξαναγράφει από την αρχή.

Ο ψηφισμένος προϋπολογισμός θα εφαρμοστεί μόνο ως τον Φεβρουάριο του 2015 και τότε, θα είναι έτοιμος ο νέος. Και, με την εφαρμογή του, θα αρχίσει να κρίνεται ουσιαστικά η συνέπεια προεκλογικών λόγων και μετεκλογικών έργων της Ρένας Δούρου και της παράταξής της, της «Δύναμης Ζωής».

Πάντως, ο Neo πληροφορείται ότι ο νέος προϋπολογισμός, που θα εφαρμοστεί εν τέλει το 2015 δε θα έχει… καμία σχέση μ’ αυτόν που ψηφίστηκε. Οψόμεθα.

 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. dimvorg 16:23 30/10/2014

    Πως ; Θα της πάρει 5 μήνες να αλλάξει τον προυπολογισμό;

    Γιατί δεν έσκισε απλώς τον προηγούμενο;
    Γιατί δεν τον ακύρωσε με ένα νόμο και ένα άρθρο να τελειώνει γρήγορα;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.