ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιχάλης Καρχιμάκης

«Ένα ουσιαστικό συνέδριο ΠΑΣΟΚ μόνο αβεβαιότητες δεν μπορεί να προκαλεί»  

Η παρέμβαση του  Γ.Παπανδρέου, ήλθε να επιβεβαιώσει την απαίτηση και το αίτημα χιλιάδων στελεχών μελών και φίλων του κινήματος ,για την διενέργεια συνεδρίου ΠΑΣΟΚ, που θα συζητούσε και θα αποφάσιζε σε μια κρίσιμη καμπή για όλους και για όλα και όχι συνεδρίου διάλυσης και περιθωριοποίησης του ΠΑΣΟΚ δια της πονηράς διολισθήσεως, σε Δημοκρατική παράταξη και των  συγκολλήσεων κάποιων προσώπων σε επίπεδο κορυφής, που ήταν ΠΑΣΟΚ και κάποιων που έφυγαν και ξαναγύρισαν στο ΠΑΣΟΚ.

Ένα  συνέδριο προοδευτικών αποφάσεων και δεσμεύσεων για πολιτικές και για πρόσωπα. Είναι μια πρόταση ουσιαστικής και επιτακτικής ανάγκης να εκφραστούν τα μέλη και οι φίλοι του κινήματος για το τι θέλουν και όχι οι οπαδοί μιας δήθεν κανονικότητας,για την με κάθε τρόπο διαφύλαξη της οποίας εξουσίας, και των συγκολλήσεων κορυφής.Αυτό το αίτημα των χιλιάδων μελών και φίλων το εκφράσαμε στις 13 Οκτωβρίου και ως κίνηση 75 ΠΑΣΟΚ .Για δε την αβάσιμη επίκληση ότι το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να προκαλεί αβεβαιότητα,

Ας αναλογιστούν όλοι εκείνοι που την προκάλεσαν και το 2011 και το 2012 ,όταν η χώρα και οι άνθρωποι ήταν  επίσης σε μια δύσκολη καμπή, με την ανατροπή της εκλεγμένης με 44% κυβέρνησης Παπανδρέου  όχι στο τέλος αλλά μεσούσης της τετραετίας. Ένα συνέδριο ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να προκαλεί καμιά απολύτως αβεβαιότητα .

Ένα συνέδριο ΠΑΣΟΚ όταν είναι ουσίας μπορεί να ανοίγει δρόμους και να δεσμεύσει για πολιτικές που να αντιστοιχούν στην φυσιογνωμία και τις διαχρονικές αξίες του κινήματος.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Συμφωνώ απόλυτα !!! Εκφράζεις το αίσθημα όλων μας !!!!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.