ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

H Google δίνει τεχνικές πληροφορίες για το πώς λειτουργεί το νέο Gmail

Το Inbox, είναι η πιο πρόσφατη αναβάθμιση στην υπηρεσία email που παρέχει η Google και αποτελεί ένα μεγάλο και φιλόδοξο μέρος της επέκτασης των υπηρεσιών της.

Με το Inbox, η Google επιχειρεί να αλλάξει τον τρόπο που λειτουργούν οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες του email, προτείνοντας μία open-source πρόταση για αντικατάσταση των πρωτοκόλλων IMAP και SMTP.

Το έργο ανάπτυξης και λειτουργίας του Inbox είναι κολοσσιαίων διαστάσεων, αλλά για τους διψασμένους για την τεχνολογία η Google εξηγεί πώς το σύστημα που έχει αναπτύξει λειτουργεί.

Πριν βουτήξετε στη γνώση και περάσετε τις επόμενες ημέρες διαβάζοντας το άρθρο της Google για το Inbox, οφείλουμε να σας προειδοποιήσουμε ότι είναι ένα βαρύ τεχνικό άρθρο και στην ουσία απευθύνεται στους developers.

Αξίζει να σημειώσετε ότι, ακόμη και ο Engineering Director της Google, o Garrick Toubassi δηλώνει ότι «πρόκειται για ένα άρθρο περισσότερο τεχνικό από ό,τι έχετε συνηθίσει έως τώρα».

Αυτό που μπορείτε να κρατήσετε είναι ότι η Google αναπτύσσει παράλληλα τρεις ξεχωριστές εφαρμογές για iOS, Android και Web, οι οποίες αντλούν δεδομένα από μία κοινή database με διαφορετικό τρόπο η κάθε μία. Η συνέχεια είναι πραγματικά δύσκολη.

Πηγή: epcmag.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.