ΚΟΣΜΟΣ

Νομοσχέδιο για το...σπέρμα του Πούτιν!

Το ακούσαμε κι αυτό! Ρωσίδα βουλευτής, προτείνει επισήμως συμμετοχή του Ρώσου προέδρου στην τεκνοποίηση γυναικών που θέλουν να αποκτήσουν παιδιά.

Σύμφωνα με την ρωσική εφημερίδα Trust,  η Ρωσίδα βουλευτής, Γιελένα Μπορίσοβα Μιζουλίνα έφερε προς συζήτηση στην ρωσική Δούμα, νομοσχέδιο στο οποίο περιλαμβάνεται η πρόταση, να συμμετέχει ο ρώσος Πρόεδρος στην τεκνοποίηση γυναικών.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της  Μιζουλίνα, η Ρωσία όχι μόνο θα αποκτήσει πατριώτες αλλά θα λύσει και σε σημαντικό βαθμό το δημογραφικό της πρόβλημα!

«Το σκεπτικό της πρότασής μου είναι απλό», είπε η πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής Οικογενειακών Υποθέσεων με σοβαρό ύφος. «Κάθε γυναίκα στη Ρωσία θα μπορεί να λάβει το γενετικό υλικό του Βλαντιμίρ Πούτιν και να αποκτήσει παιδί».

«Όταν γεννηθούν τα μωρά του Πούτιν, θα είναι αγόρια. Αφότου γεννηθούν τα αρσενικά, θα μεγαλώσουν στα σχολεία- πρότυπα "Souvorov" (στρατιωτικές σχολές) για να γαλουχηθούν από μικρά με πατριωτικές ιδέες και να είναι πιστά στη Μητέρα Πατρίδα αλλά και στον πρόεδρο της ρωσικής δημοκρατίας».

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.