ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οξύτατη ανακοίνωση

Ο ΣΥΡΙΖΑ διαψεύδει το «πριβέ δείπνο Τσίπρα με Γιάννα-Λάτση»

Την οργή της Κουμουνδούρου προκάλεσε δημοσίευμα ενημερωτικής ιστοσελίδας, που «αποκάλυπτε» μυστικό δείπνο του Αλέξη Τσίπρα με την Γιάννα Αγγελοπούλου και την Μαριάννα Λάτση σε πριβέ κλαμπ-εστιατόριο του Κολωνακίου.

Η πρώτη διάψευση ήρθε από τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκο Παππά, ο οποίος χαρακτήρισε προβοκατόρικο τόσο το δημοσίευμα, όσο και το site iefimerida.gr που το «ανέβασε». «Το προβοκατόρικο iefimerida γράφει για υποτιθέμενο “γεύμα” Τσίπρα στο Κολωνάκι. Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ θα δυναμώνει θα δουν πολλά τα μάτια μας», έγραψε στο twitter o Νίκος Παππάς.

«Απόλυτα ψευδές»

Στη συνέχεια, ο ΣΥΡΙΖΑ διέψευσε και δια της επίσημης οδού το δημοσίευμα, με σκληρή ανακοίνωση του γραφείου Τύπου που ανέφερε: «Το κεντρικό δημοσίευμα της iefimerida περί δήθεν συνάντησης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με την κ. Λάτση και την κ. Αγγελοπούλου είναι απόλυτα ψευδές και πρέπει να ανακληθεί. Έρχεται δε ως συνέχεια άλλων αναξιόπιστων ρεπορτάζ της εν λόγω ενημερωτικής ιστοσελίδας για τον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία τον τελευταίο καιρό «ανακαλύπτει» με την ίδια ευκολία από συναντήσεις μέχρι εσωκομματικές διαφωνίες, χωρίς κανένα σεβασμό στη δημοσιογραφική δεοντολογία».

Τί έγραφε

Η ιστοσελίδα, παρά τη διάψευση, δεν «κατέβασε» το κείμενο για την φανταστική συνάντηση των τριών.

Μεταξύ άλλων, το κείμενο ανέφερε:

«Εκπληκτοι οι θαμώνες του πριβέ κλαμπ Salon de Bricolage, στο κέντρο του Κολωνακίου, είδαν, πριν από 10 ημέρες, μια απρόσμενη συντροφιά να παίρνει θέση ανάμεσά τους. Τον Αλέξη Τσίπρα, επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος συνόδευε δύο υπέρκομψες και βαθύπλουτες κυρίες, τη Γιάννα Αγγελοπούλου και τη Μαριάννα Λάτση. Στην παρέα βρίσκονταν και οι δύο νέοι γόνοι των οικογενειών, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και ο Πάρις Κασιδόκωστας.Το πριβέ κλαμπ Salon de Bricolage φημίζεται για την εκλεκτή πελατεία του και προσελκύει την υψηλή κοινωνία του Κολωνακίου αλλά και των βορείων προαστίων.(...)

Η παρέα εξέπεμπε ένα κλίμα μεγάλης οικειότητας, ενώ δεν έλειψαν και οι στιγμές που όλοι γέλασαν με την καρδιά τους, μετά από κάποιο αστείο ή μια παρατήρηση. Η οικειότητα ήταν ιδιαίτερη μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, ο οποίος έχει από καιρό ενστερνιστεί τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ, συμμετέχει στις εκδηλώσεις και στις ομιλίες του ηγέτη του κόμματος, ενώ στην κρίση του 2010 δήλωνε αγανακτισμένος για την κρίση και το Μνημόνιο».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.