Neo

Ως «λεπτομέρειες» μεν, τις συζητάνε δε…

Δεν ξέρω αν ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης λειτουργούσε ως «λαγός» όταν ζήτησε συνάντηση Σαμαρά-Τσίπρα και συμφωνία-πακέτο για το πρόσωπο του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, την ημερομηνία εκλογών και το «κούρεμα» του δημοσίου χρέους, στο ΠΑΣΟΚ πάντως … «τσίμπησαν».

Ερμηνεύοντας όσα είπε ο κ.Παπαδημούλης κατά το δοκούν, ήτοι ως μία πρόταση που αφορά στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ για εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης, η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Εύη Χριστοφιλοπούλου, έκανε λόγο για πρόταση «στη σωστή κατεύθυνση», τονίζοντας την ανάγκη τώρα μίας πιστωτικής γραμμής βοήθειας, για να βγει η χώρα με προστασία στις αγορές.

«Τώρα, τις λεπτομέρειες για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και τις εκλογές τις συζητάμε», είπε, επιβραβεύοντας εμμέσως τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που αντιλαμβάνεται τις μεγάλες αλλαγές που υφίστανται στην ΕΕ και σημειώνοντας πως σε αυτές τις αλλαγές πρέπει να προσαρμοστούμε προκειμένου να επιβιώσουμε ως χώρα.

Άσχετα από το γεγονός ότι η κ.Χριστοφιλοπούλου αντιλαμβάνεται ως «λεπτομέρειες» τυχόν συμφωνία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και τις εκλογές, δεν βρίσκετε πολύ ενδιαφέρον ότι για πρώτη φορά σημειώνεται ότι στο ΠΑΣΟΚ «το συζητούν»;

Εκτός, αν η «πράσινη» υπουργός δεν λειτουργεί ως «λαγός». Μόνο που σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να διευκρινιστεί κεντρικά ότι οι δηλώσεις της αποτελούν …προσωπικές της απόψεις.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.