ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΠΑΣΟΚ: Κοινή έκκληση εφτά βουλευτών για ενότητα

Να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων ιδίως όσοι είχαν την ευθύνη για τις αποφάσεις της τελευταίας πενταετίας ζητούν με κοινή τους δήλωση βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητώντας να κυριαρχήσει το πνεύμα ενότητας «χωρίς επιστροφή σε ξεπερασμένες αντιπαραθέσεις».

Οι εφτά βουλευτές του κόμματος υπογραμμίζουν ότι οι αντιπαραθέσεις δεν εξυπηρετούν ούτε τη χώρα ούτε την παράταξη και υπενθυμίζουν ότι υπηρέτησαν με συνέπεια «παρά τις επιμέρους προσωπικές απόψεις» μια επώδυνη αλλά αναγκαία για τη χώρα πορεία «όπως τη δρομολόγησε το ΠΑΣΟΚ το 2010».
Στην δήλωσή τους υποστηρίζουν το εγχείρημα της Δημοκρατικής Παράταξης τονίζοντας ότι «αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία προκειμένου να εκφράσουμε τις διάσπαρτες δυνάμεις του κόσμου της κεντροαριστεράς και μέσα από ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες, με σεβασμό στην κάθε άποψη, να παρουσιάσουμε στον ελληνικό λαό ένα προοδευτικό σχέδιο για την μεταμνημονιακή Ελλάδα».
«Άλλωστε, ας θυμηθούμε ό,τι είπε ο Ανδρέας Παπανδρέου: «Στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. έλαχε ο κλήρος να ηγηθεί της Δημοκρατικής Παράταξης» αναφέρεται στην κοινή δήλωση που υπογράφουν οι: Ιωάννης Δριβελέγκας, Δημήτρης Κρεμαστινός, Ιωάννης Κουτσούκος, Χρήστος Γκόγκας, Μιχάλης Κασσής, Δημήτρης Σαλτούρος και Πύρρος Δήμας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.