Neo

Το ΠΑΣΟΚ πάντως …διαφωνούσε

Ήσυχη έχουν τη συνείδησή τους στην Χαριλάου Τρικούπη για το θέμα των κόκκινων δανείων και του νομοσχεδίου που κατατέθηκε εν είδει τροπολογίας από τον Νίκο Δένδια κατά την αποχώρησή του από το υπουργείο Ανάπτυξης, και μέλλει να συζητηθεί απευθείας στην Ολομέλεια της Βουλής, χωρίς προηγούμενη επεξεργασία στη Βουλή.

Ο Γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας παραδέχεται τώρα ότι το νομοθέτημα αδικείται με τον τρόπο που κατατέθηκε, σημειώνει δηλαδή τη διαφωνία του ΠΑΣΟΚ, όμως σπεύδει να προσθέσει ότι …δεν πρέπει να καθυστερήσει.

Επιτίθεται μάλιστα στην αξιωματική αντιπολίτευση για την αποχώρηση των βουλευτών της - μελών της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής που αποχώρησαν από την συζήτηση επί νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης (στο οποίο κατατέθηκε ως τροπολογία το νομοθέτημα Δένδια), όταν δεν έγινε δεκτό το αίτημά τους για κοινή συνεδρίαση με την Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου και συζήτηση επί της τροπολογίας.

«Την τροπολογία για τα κόκκινα δάνεια την περιμένει ολόκληρη η χώρα. Δεν αποχώρησαν σε άλλες περιπτώσεις που επρόκειτο για επιβάρυνση των πολιτών και δεν περιποιεί τιμή στην αξιωματική αντιπολίτευση να αποχωρεί τώρα που κατατέθηκε έστω και με μη σωστό τρόπο η συγκεκριμένη τροπολογία», λέει.

Εκεί που μας χρωστούσανε, δηλαδή, μας παίρνουν και το βόδι!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.