ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο μικροσκόπιο εμβάσματα 1,65 εκατ. ευρώ

Ψάχνουν δύο οffshore του Καρατζαφέρη-Τι δηλώνει ο ίδιος

Δύο υπεράκτιες εταιρείες που σχετίζονται με την προμήθεια των ελικοπτέρων Super Puma και φέρεται να ανήκουν στον Γιώργο Καρατζαφέρη, ερευνούν οι δικαστικές αρχές σύμφωνα με την εφημερίδα Realnews.

Οι δικαστικές αρχές έχουν στείλει αίτημα στη Βουλή για να διαπιστωθεί αν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έχει περιλάβει σε δηλώσεις του πόθεν έσχες του, δύο υπεράκτιες εταιρείες.Σε μία απ΄ αυτές έχουν εντοπιστεί εμβάσματα ύψους 1.650.000 ευρώ σε δύο διαφορετικές περιόδους.

Τα εμβάσματα, αποκαλύπτει η εφημερίδα, έχουν γίνει από τον μεσάζοντα για την αγορά των ελικοπτέρων} τον Δεκέμβριο του 2000. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Τσάτσο, που αντιπροσώπευε μαζί με τον Σταύρο Κομνόπουλο, την εταιρεία Eurocopter.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Καρατζαφέρης δηλώνει ότι δεν γνωρίζει τα πρόσωπα αυτά, επισημαίνει ότι τέτοιες υποθέσεις δεν έχουν σχέση με τον αξιακό του κώδικα, και τονίζει πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να λάμψει η αλήθεια.

Η δήλωσή του:

«Σχετικά με την βασιμότητα και έκταση των αναφερομένων στο δημοσίευμα της εφημερίδας REALNEWS δηλώνω ότι αγνοώ παντελώς τα πρόσωπα που αναφέρονται σε αυτό.Εκτιμώ την προσπάθεια της εφημερίδας να ρίξει άπλετο φως σε τέτοιες υποθέσεις που άλλωστε είναι ξένες στον αξιακό και πολιτικό κώδικα και χαρακτήρα μου.

Προσωπικά, θα κάνω τις επιλογές μου ώστε να διευκολύνω την απρόσκοπτη λειτουργία του κόμματος, έως ότου λάμψει η αλήθεια. Πάντως στέλνω προς όλους το μήνυμα ότι είμαι εδώ όρθιος».

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.