ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Για τη λίστα Λαγκάρντ και όχι μόνο…

Το ΣΔΟΕ δικαιώνει την Μαργαρίτα Παπανδρέου

Τη δικαίωση της Μαργαρίτας Παπανδρέου για τη λίστα Λαγκάρντ βεβαιώνει με έγγραφό του το οποίο κατατέθηκε σήμερα στο δικαστήριο όπου εκδικαζόταν αγωγή της μητέρας του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου εναντίον ΜΜΕ που με δημοσιεύματά τους την ήθελαν δικαιούχο λογαριασμού ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ. Διαβεβαιώνεται, δε, ότι η κ. Παπανδρέου ουδεμία σχέση έχει με τη λίστα Λαγκάρντ, αλλά και με οποιαδήποτε άλλη λίστα.  

Το έγγραφο, που δικαιώνει απολύτως όσα υποστήριζε τότε η κ.Παπανδρέου, κάνοντας λόγο για ανυπόστατα δημοσιεύματα με στόχο την συκοφάντηση και την σπίλωση της ίδιας, έρχεται ως αποτέλεσμα σχετικού αιτήματός της. Είχε άλλωστε η ίδια προσφύγει στη Δικαιοσύνη, εναντίον της ηγεσίας και διευθυντικών στελεχών του ΣΔΟΕ, αλλά και διαφόρων ΜΜΕ που υποστήριξαν τότε ότι διέθετε λογαριασμό ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ, προβάλλοντας κάποια από αυτά δήθεν πληροφορίες από το ΣΔΟΕ, ενώ είχε ζητήσει έγγραφη απάντηση από το ΣΔΟΕ.
Μετά το έγγραφό του, ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ, εξαιρείται της δίωξης, μετά από σχετική αποδοχή και της κ.Παπανδρέου.  Όπως το ίδιο συμβαίνει και με όλες τις υπόλοιπες υποθέσεις εναντίον στελεχών του ΣΔΟΕ που εκκρεμούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Ήδη πάντως, πολλοί μιλούν για έναν ακόμα μύθο, στηριγμένο σε «κατασκευασμένα δημοσιεύματα και συνειδητά ψεύδη», που κατέρρευσε, ενώ διατυπώνονται ερωτήματα για το τι έχουν να πουν σήμερα όλοι όσοι διαπόμπευαν την Μαργαρίτα Παπανδρέου, αν θα ζητήσουν συγγνώμη ή θα ομολογήσουν ότι είχαν άλλους σκοπούς, ακόμα ακόμα αν θα αποκαλύψουν ποιοι βρίσκονταν πίσω από όλα αυτά.

8

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.