ASTRO-MATRIX

Αστρολογικές Προβλέψεις

Σύνοδος Άρη - Πλούτωνα: Σπίρτο σε πυρίτιδα!

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας.

Κριός

Όταν ο κυβερνήτης σου, Άρης, σχηματίζει όψη ακριβείας συνόδου με τον αμείλικτο, μεταμορφωτικό, μοιραίο Πλούτωνα στον 10ο ηλιακό σου οίκο, το κακό σενάριο είναι ένα εκτός ελέγχου και πέραν λογικής ξέσπασμα που είναι σε θέση να πάρει την επαγγελματική και κοινωνική σου ζωή και να τη στείλει στα αζήτητα. Το καλό σενάριο, είναι να ξυπνήσει ο κοιμισμένος γίγαντας που βρίσκεται μέσα σου, να βάλει όλα του τα ταλέντα και όλες του τις δυνάμεις σε αυτό που αληθινά αποτελεί όνειρο ζωής στα επαγγελματικά, και να το καταφέρει πριν ανοιγοκλείσουμε τα μάτια μας!

Ταύρος

Στον 9ο ηλιακό σου οίκο η εξαιρετικής ισχύος σύνοδος Άρη- Πλούτωνα. Ο 9ος είναι ένας πολύ ιδιαίτερος οίκος, γιατί μιλά για φευγιό, επέκταση και όραμα, πράγματα που οι γήινοι Ταύροι τα χρειάζονται απελπισμένα. Η σύνοδος λοιπόν σηματοδοτεί το απότομο, ίσως και βίαιο άνοιγμα ενός κύκλου που έχει να κάνει με σπουδές, ταξίδια και το εξωτερικό γενικά – και λέω «βίαιο» γιατί η αμεσότητα των γεγονότων ίσως σε τρομάξει. Όμως, είναι μία όψη που θα σε πάει μπροστά στις επιδιώξεις και στα όνειρά σου στους συγκεκριμένους τομείς, ακόμα κι αν τώρα σου κόβει την ανάσα από το σοκ του ξαφνικού.

Δίδυμοι

Μία εξαιρετικά ερωτική και σκοτεινή σύνοδος στον εντονότερο, πιο υπόγειο και σεξουαλικό ηλιακό σου οίκο, τον 8, μεταξύ Άρη και Πλούτωνα, είναι σαφέστατα το «κλειδί» για να ξεμπλοκάρεις όλη αυτή τη συσσωρευμένη σωματική ενέργεια, και να τολμήσεις επιτέλους να γνωρίσεις και να αποκτήσεις κάποιον που θέλεις τρελά, με ολοκληρωτικό τρόπο. Βεβαίως, η σύνοδος αυτή προϋποθέτει να είσαι κι εσύ εξίσου γυμνός και ανυπεράσπιστος (δηλαδή ανοιχτός και απόλυτα ειλικρινής) με τον άλλο, και να είσαι έτοιμος να συγχωνευτούν οι ψυχές σας, πριν αυτό συμβεί στις ζωές σας.

Καρκίνος

Ο 7ος οίκος μας συμβολίζει τις επίσημες σχέσεις μας (ερωτικές, αλλά και συνεργασίες) και φωτογραφίζει τον σημαντικό άλλο που μοιραζόμαστε τον εαυτό μας μαζί του. Με μία εκρηκτική σύνοδο ισχύος Άρη/Πλούτωνα στο πεδίο αυτό, όλα μπορεί να συμβούν. Ίσως μιλάμε για μία ξαφνική απόφαση γάμου ως επισφράγιση ενός παθιασμένου έρωτα – εξίσου εύκολα όμως η σύνοδος αυτή μπορεί να μιλά για ένα χωρισμό. Σε αυτή την περίπτωση η ρήξη είναι τελεσίδικη, με πολύ φασαρία και πολλές παράπλευρες απώλειες. Οι έχοντες δικαστήρια στις 10/11 και τις ερχόμενες μέρες, καλούνται να είναι πολύ προσεκτικοί.

Λέων

Η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα είναι από μόνη της, εκτός από εξαιρετικά έντονης και «αρσενικής» ενέργειας, και μία πρωτόγονη και πρωτόγνωρη πηγή σεξουαλικής έκφρασης. Μπορεί λοιπόν τις επόμενες ημέρες να διαπιστώσεις πως η ενέργειά σου γενικότερα αγγίζει levels που δεν θα φανταζόσουν (και δε θα βρεις καταλληλότερη εβδομάδα για να ξεκινήσεις άσκηση), αλλά επειδή είναι και μία εικόνα καθαρού σωματικού πάθους, μην εκπλαγείς αν η ερωτική σου ζωή πάρει μία εντελώς πρωτόγνωρη χροιά (ιδίως για σένα, τον εκλεπτυσμένο Λέοντα). Εξυπακούεται πως, όποια γνωριμία ξεκινήσει τώρα, θα έχει αρχικά έναν ιδιαίτερα σεξουαλικό χαρακτήρα!

Παρθένος

Εδώ και καιρό σου μιλάμε για έρωτα. Με τη σύνοδο Άρη – Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που αποτελεί τον 5ο σου οίκο, ερωτικότερο πεδίο του ωροσκοπίου σου, μοιάζει λες και το σύμπαν σε αναγκάζει να ανοίξεις τα μάτια σου σε αυτό το θέμα, και να δεις επιτέλους τις προοπτικές σου, και τον έρωτα που δε σου χτυπάει απλά την πόρτα, την καταργεί. Σαφώς μπορεί να μιλάμε για μία μεγαλειώδη ιδέα όσον αφορά σε δημιουργικές, ή καλλιτεχνικές ενασχολήσεις, αλλά και μία εγκυμοσύνη! «Αρκετά ήσουν control freak γλυκούλι, αναλαμβάνω τώρα εγώ» σου λέει το σύμπαν, αν το θέλεις και μεταφρασμένο σε απλά ελληνικά…

Ζυγός

Ας ξεκινήσουμε παραδεχόμενοι πως είναι αδύνατον να αρέσεις σε όλους, να εξυπηρετήσεις όλους, να ευχαριστήσεις όλους, Ζυγέ. Αν δεν είσαι πατάτες τηγανητές, δηλαδή, αυτό είναι ανέφικτο. Στο πλαίσιο αυτής της παραδοχής, έχω να σου πω ότι με την πυρηνική σύνοδο Άρη – Πλούτωνα στις 10/11, ενδέχεται το σπίτι σου και η οικογενειακή σου ζωή να είναι λίγο σα να έχει βάλει κάποιος τέσσερα μασουράκια δυναμίτη στις γωνίες. Εκρηκτικές καταστάσεις, τρομακτικοί καυγάδες και εξομολογήσεις που θα ενοχλήσουν, αλλά ταυτόχρονα θα …λύσουν. Θέματα δεκαετιών που υπέβοσκαν θα λυθούν μια και καλή, ώστε να προχωρήσεις χωρίς βάρη και τύψεις.

Σκορπιός

Ο παραδοσιακός (Άρης) και ο σύγχρονος κυβερνήτης σου (Πλούτωνας) συναντιούνται σε μία σύνοδο μεγατόνων η οποία όχι μόνο χαρακτηρίζει την επικοινωνιακή σου ζωή κι επιλογή αυτή τη στιγμή, τη ρυθμίζει κιόλας. Εκτός από ένα δαιμόνιο μυαλό, είσαι επισήμως κι η κοφτερότερη γλώσσα εκεί έξω αυτές τις μέρες. Ενδεχομένως να υπάρξουν προβλήματα και εντάσεις με γείτονες, αδέλφια ή ξαδέλφια, αλλά από τις εντάσεις εκείνες όπου χαλάει ο κόσμος και μετά όλοι ξέρουν τη θέση τους, και ως πού τους παίρνει. Και ναι, έκπληξη, αυτό το ορίζεις εσύ!

Τοξότης

Στα οικονομικά σου το big bang, που περιγράφεται θαυμάσια από τη σύνοδο Άρη – Πλούτωνα στην καρδιά του Αιγόκερω! Είτε μιλάμε για το εναρκτήριο λάκτισμα που χρειάζεσαι για να πάρεις μπροστά και να αρχίσεις να βγάζεις σοβαρά χρήματα, είτε για μία μεγαλειώδη ανοησία που θα κάνεις καιρό να ξεπεράσεις, αλλά θα σου βάλει μυαλό ως προς το να σκέφτεσαι πριν αγοράσεις/επενδύσεις/ξοδέψεις/δανειστείς ή δανείσεις. Επίσης, τρώγε κανονικά και κοιμήσου σαν άνθρωπος, διότι η κατάρρευση παραμονεύει στη γωνία!

Αιγόκερως

Με μία σύνοδο μεγατόνων μεταξύ Άρη και Πλούτωνα στο ζώδιό σου, είσαι μία δύναμη της φύσης εν δράση. Μπορείς να χτίσεις εκ νέου την εικόνα σου, να προωθήσεις τη δουλειά σου, να μεταμορφώσεις εντελώς και γρήγορα (βλέπε «Άρης») το πρόσωπο ή το σώμα σου. Μπορείς κυριολεκτικά να συστηθείς εκ νέου με τον κόσμο. Αυτή τη φορά, φρόντισε να μη συστηθείς ως «σιωπηλός εργασιομανής που αναλαμβάνει να ξελασπώσει καταστάσεις και ανθρώπους δίχως αμοιβή» ούτε ως «στωικός εργατικός σύντροφος που σώζει και ξανασώζει άχρηστους αιθεροβάμονες που τον παρατάνε μόλις σταθούν στα πόδια τους».

Υδροχόος

Η νύχτα που πήρε τον σιωνιστή Σαούλ και τον έκανε απόστολο των εθνών Παύλο είναι εδώ, Υδροχόε. Συγκεκριμένα, η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα στο 12ο ηλιακό σου οίκο είναι εδώ για να σε κάνει να δεις, ακόμα και σε ενοχλητικό βαθμό, πράγματα, ποιότητες και καταστάσεις που αρνιόσουν να δεις εδώ και πολύ καιρό. Άνθρωποι που τους είχες ψηλά και περί πολλού ξεγυμνώνονται και γκρεμίζονται από το βάθρο τους, ενώ καταλαβαίνεις τη σιωπηλή, διακριτική αξία άλλων. Η ανακατανομή σεβασμού θα σε βοηθήσει πολύ από δω και μπρος – και φρόντισε να περιχαρακωθείς από τα παράσιτα και τους «εαυτούληδες» από δω και στο εξής.

Ιχθείς

Ένα μεγάλο «μπαμ» με κάποιο φίλο ή φίλη είναι προ των πυλών αυτές τις ημέρες. Συναισθήματα που κρατούσες σε λανθάνουσα μορφή, πράγματα που ήθελες να πεις και δεν τολμούσες, όλα ανεβαίνουν και ξεσπούν – αρκετά άτσαλα, είναι η αλήθεια, αλλά μία σύνοδος Άρη – Πλούτωνα μόνο κομψή δε θα τη χαρακτηρίζαμε. Σε κάθε περίπτωση, όταν ηρεμήσετε, μερικές ημέρες, εβδομάδες ή και μήνες μετά, καλό θα είναι να σκεφτείς ψύχραιμα το τι ειπώθηκε και να αναλάβεις το δικό σου μερίδιο ευθύνης σε αυτό. Και φυσικά, να μάθεις να μιλάς ώστε να μη συσσωρεύεις πράγματα που δεν μπορείς μετά να διαχειριστείς.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.