ΚΟΣΜΟΣ

Σε κρίσιμη κατάσταση

Σοβαρός τραυματισμός 12χρονου από σφαίρες αστυνομικών στο Κλίβελαντ

Eνα 12χρονο αγόρι από το Κλίβελαντ του Οχάιο, το οποίο, σύμφωνα με τις αμερικανικές αρχές, ήταν οπλισμένο με αεροβόλο όπλο, τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρα αστυνομικού, ο οποίος νόμισε ότι το πιστόλι ήταν αληθινό, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο RT την Κυριακή.

Tο περιστατικό σημειώθηκε στις 15:30 τοπική ώρα στο Κέντρο Αναψυχής Κάντελ στο Κλίβελαντ, έπειτα από τηλεφώνημα που δέχθηκε η αστυνομία ότι κάποιος νεαρός απειλούσε με όπλο περαστικούς κοντά στην περιοχή.

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί που προσπάθησαν, με προτεταμένα τα όπλα, να πείσουν το νεαρό να αφήσει κάτω το πιστόλι του.

«Ο ύποπτος δε συμμορφώθηκε με τις εντολές των αστυνομικών και πήγε να τραβήξει από τη ζώνη του το όπλο. Τότε έπεσαν πυροβολισμοί και ο ύποπτος χτυπήθηκε στο θώρακα», έγραφε η σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ωστόσο, τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή, καθώς οι έρευνες των Αρχών κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το όπλο του 12χρονου δεν ήταν τίποτε περισσότερο από ένα αεροβόλο.

Το παιδί νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Κλίβελαντ, ενώ την ίδια στιγμή, η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.