ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Συμμετοχική ανασυγκρότηση στο ΠΑΣΟΚ»

Τριαντάφυλλος: Δημιουργική η πρόταση Παπανδρέου

Δημιουργική χαρακτήρισε την πρόταση του πρώην πρωθυπουργού ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ , Κώστας Τριαντάφυλλος, που προστίθεται έτσι στην ομάδα βουλευτών που στηρίζουν την εν λόγω πρόταση.

Υπενθυμίζεται ότι με δηλώσεις τους, υπέρ της πρότασης έχουν ταχθεί τις προηγούμενες μέρες οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Φίλιππος Σαχινίδης, Θάνος Μωραΐτης και Συμεών Κεδίκογλου , ενώ θετικά έχει εκφραστεί και ο ανεξάρτητος βουλευτής Χρήστος Αηδόνης.

Ο βουλευτής Χίου του ΠΑΣΟΚ διαφώνησε με την άποψη ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα φτιάξει άλλο κόμμα, σημειώνοντας στα Παραπολιτικά FM ότι «η επιστολή του πρώην πρωθυπουργού σηματοδοτεί μία προσπάθεια, μία πρόταση για να υπάρξει ένα συμμετοχικό σοκ στο κίνημα και αυτό δεν σημαίνει ένα νέο κόμμα. Ο ίδιος τάχθηκε υπέρ ενός τέτοιου συμμετοχικού σοκ, τονίζοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ πρέπει να κάνει συμμετοχική ανασυγκρότηση».

Παρατηρώντας ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα, υπογράμμισε πως είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κόσμου του ΠΑΣΟΚ να αποφασίσει για το κόμμα. «Αναφαίρετο δικαίωμα» του κόσμου του κόμματος χαρακτήρισε και το να αποφασίσει για όλα, εμμένοντας στην ανάγκη πολιτικής και προγραμματικής ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.