ΕΛΛΑΔΑ

Κατερίνη

Αποκαλύφθηκε άγριο έγκλημα-Μαχαίρωσε τη φίλη του δύο φορές στην καρδιά

Άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε στην Κατερίνη με θύμα μία 30χρονη, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τον περασμένο Ιούνιο.

 

Η σορός της άτυχης γυναίκας βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι έξω από την πρωτεύουσα της Πιερίας.

Ως δράστης της ανθρωποκτονίας συνελήφθη ένας 33χρονος, με τον οποίο η άτυχη κοπέλα φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση. Ο νεαρός άντρας ομολόγησε την πράξη του και υπέδειξε το σημείο, όπου εγκατέλειψε το άψυχο πτώμα της νεαρής κοπέλας. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής έρευνας, το θύμα έφερε δύο τραύματα από μαχαίρι στην καρδιά.

Η εξαφάνιση της 30χρονης είχε δηλωθεί στις 30 Ιουνίου από τη μητέρα της στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης. Είχαν συμπληρωθεί έξι μέρες από τότε που η 30χρονη είχε δώσει τελευταία φορά σημεία ζωής.

Μάλιστα, για την εξαφάνιση της εκδόθηκε το επόμενο διάστημα αγγελία «silver alert», ενώ οι οικείοι της είχαν απευθυνθεί και σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή αναζήτησης αγνοούμενων ατόμων.

Μάταια, όμως, καθώς, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, το βράδυ της 24ης Ιουνίου, η 30χρονη δολοφονήθηκε από τον 33χρονο, ύστερα από μεταξύ τους διαπληκτισμό που είχαν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι, όπου συναντήθηκαν, στο 1ο χλμ. της παλιάς εθνικής οδού Κατερίνης - Θεσσαλονίκης.

Όπως υποστήριξε προανακριτικά ο συλληφθείς, πάνω στον καβγά, η κοπέλα έβγαλε ένα μαχαίρι που είχε μαζί της, το οποίο τής το άρπαξε για να την πλήξει στη συνέχεια θανάσιμα.

Μεταξύ των ύποπτων προσώπων που ανακρίθηκαν εξ αρχής από την Αστυνομία ήταν και ο 33χρονος, χωρίς όμως να προκύπτει κάτι επιβαρυντικό εναντίον του. Στην πορεία όμως των ερευνών, ο νεαρός άντρας υπέπεσε σε αντιφάσεις, με συνέπεια να «σπάσει» και να ομολογήσει την πράξη του.

Εκδόθηκε ένταλμα σε βάρος του, με το οποίο συνελήφθη τελικά χθες το βράδυ, ενώ υπέδειξε και το σημείο όπου έγινε το φονικό. Το πτώμα της 30χρονης βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης και ήταν καλυμμένο με στρώματα κρεβατιού. Στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής και κλιμάκιο των εγκληματικών ερευνών της διεύθυνσης αστυνομίας Πιερίας για την εξερεύνηση του χώρου.

Ο κατηγορούμενος ως δράστης οδηγείται στον αρμόδιο ανακριτή για να απολογηθεί.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.