ΕΛΛΑΔΑ

Και μία γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη

Αυτοκίνητο εξερράγη στην Αττική οδό - Νεκρός ο οδηγός

Έκρηξη σημειώθηκε στις 7:30 το πρωί εν κινήσει αυτοκινήτου στην Αττική Οδό, κοντά στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στο ύψος του κτηρίου της Αστυνομίας. Νεκρός ο οδηγός αλβανικής καταγωγής.

Μυστήριο καλύπτει την έκρηξη που σημειώθηκε σε όχημα μάρκας Smart, ενώ αυτό βρισκόταν εν κινήσει. Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και απεγκλώβισαν δύο άτομα, έναν 34χρονο άντρα και μια 26χρονη γυναίκα, που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο με τραύματα. Ο άντρας αλβανικής καταγωγής υπέκυψε στα σοβαρότατα τραύματά του, ενώ η γυναίκα έχει υποστεί εγκαύματα γ' βαθμού.

Τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα με 12 άνδρες έσπευσαν στο σημείο άμεσα και έσβησαν την φωτιά. Στο δυστύχημα ενεπλάκησαν άλλα δύο οχήματα, αλλά ευτυχώς οι επιβαίνοντες βγήκαν χωρίς να τραυματιστούν.

Λόγω του δυστυχήματος υπάρχει ανάσχεση της κίνησης 500 μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο ή ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικά ή μετέφερε εκρηκτικό μηχανισμό. Στο σημείο έχει μεταβεί κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) και πραγματοποιεί έρευνα. Δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη οι ακριβείς συνθήκες της έκρηξης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.