Neo

Και με τη ΝΔ και χωρίς, και με τον ΣΥΡΙΖΑ και χωρίς…

«Είμαι στη ρότα Σαμαρά», έσπευσε να ξεκαθαρίσει –για όσους δεν το είχαν καταλάβει προφανώς- ο Αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος, αναφερόμενος στην διαπραγμάτευση που βρίσκεται σε εξέλιξη με την τρόικα.

«Κάποιοι που θέλουν να παραμείνουμε στην τρόικα θα διαψευστούν», είπε, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι θα πάει καλά η διαπραγμάτευση, αλλά και διαμηνύοντας πως δεν πρέπει κανείς να πιστεύει πως όταν βγούμε από το μνημόνιο θα είναι όλα ρόνα.

Στην ίδια συνέντευξη πάντως, υποστήριξε ότι η «συγκατοίκηση» στην ίδια κυβέρνηση με τη ΝΔ είναι πολύ δύσκολη, αφού «είμαστε σε ένα τρένο με διαφορετικά βαγόνια, με διαφορετικές γραμμές και στόχους», ενώ παραδέχθηκε πως το ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να κλείνει την πόρτα σε κανέναν και επιβεβαίωσε πως ο ιδιος είναι σε επικοινωνία με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αν και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει κατασυκοφαντήσει το ΠΑΣΟΚ δημιουργώντας χάσμα…

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Παρακαλω τους συνομιλητες του στον ΣΥΡΙΖΑ να τον ενταξουν στο δυναμικο τους το συντομοτερο δυνατον.Θα μας κανουν μεγαλη χαρη.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.