ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαζί και στις εκλογές

Και με τη βούλα στο Ποτάμι Λυκούδης και μεταρρυθμιστές

Ο Σπύρος Λυκούδης και οι μεταρρυθμιστές, που αποχώρησαν από τη ΔΗΜΑΡ εντάχθηκαν και επίσημα στο Ποτάμι, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν με τον Σταύρο Θεοδωράκη έξω από την Παλιά Βουλή.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωράκη, ο κ. Λυκούδης θα παίξει σημαντικό ρόλο   «στη συνωμοσία του καλού».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε, πως ο Σπύρος Λυκούδης εκπροσωπεί την Αριστερά «που επαναστατεί με λόγο». Εκπροσωπεί, συνέχισε, την Αριστερά του Κύρκου και του Παπαγιαννάκη.

Αφού εκτίμησε ότι, το Ποτάμι θα είναι το τρίτο κόμμα, ο κ. Θεοδωράκης, υπογράμμισε πως δεν θέλει την ακινησία και την απραξία. «Η θέση μας είναι να αλλάξουμε τα πράγματα, όχι να επιστρέψουμε στο παρελθόν», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Αποφασίσαμε να συμπορευθούμε με το Ποτάμι όταν ακούσαμε πως "θέλουμε να τ' αλλάξουμε όλα, χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα"», σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Λυκούδης. Πρόσθεσε, πως είναι ανάγκη  να διαμορφωθεί μια ισχυρή δύναμη που θα ισορροπήσει την πολιτική ζωή του τόπου. Ο φορέας που θα πάμε στις εκλογές θα είναι το Ποτάμι», πρόσθεσε.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου για το ενδεχόμενο υπερψήφισης Προέδρου της Δημοκρατίας από τη Χρυσή Αυγή, Θεοδωράκης και Λυκούδης τόνισαν ότι δεν μπορεί να στηρίζεται η δημοκρατία μας από ναζιστές.

Παρόντες στη συνέντευξη μεταξύ άλλων ήταν οι ανεξάρτητοι βουλευτές Γρηγόρης Ψαριανός και Μιχάλης Τατσόπουλος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.