ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστρατεύεται το «θείο βρέφος»

Λαλιώτης: Χρέος μας να διαφυλάξουμε την ενότητα του ΠΑΣΟΚ

Στην επιχείρηση αποτροπής του Γιώργου Παπανδρέου από την ίδρυση νέου κόμματος επιστρατεύεται και το «θείο βρέφος» μετά από συνάντησή του με τον πρώην πρωθυπουργό, και με δήλωσή του τώρα, ο Κώστας Λαλιώτης τάσσεται κατά των σχεδιασμών Παπανδρέου.

Ολόκληρη η δήλωσή του:

«Όλοι έχουμε χρέος, ιστορικό και πολιτικό, σε αυτή την κρίσιμη καμπή για την χώρα, την κοινωνία και τη δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη, να διαφυλάξουμε την συνοχή και την ενότητα του ΠΑΣΟΚ και να διαμορφώσουμε μια αυτόνομη στρατηγική ώστε να μην είναι προσάρτημα κανενός.

Κάθε επιλογή και κάθε απόφαση, που οδηγεί στη διάσπαση είναι ένα ολέθριο λάθος και μετά έπονται ένας παρατεταμένος εσωκομματικός «εμφύλιος» και μύρια, μοιραία λάθη».

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Amanda Jones 19:59 30/12/2014

    Ελάλησε και το «θείο βρέφος»…Θυμήθηκε τη φάτνη των Χριστουγέννων….Για όσα συνέβαιναν όλα αυτά τα χρόνια του «Σαμαροποιημένου» ΠΑΣΟΚ δεν είχε να πει τίποτα!!! Λαμόγια ζέσταινε στον κόρφο του!!! Ούτε και αυτό το είχε καταλάβει;;;

  2. odysseas 14:58 30/12/2014

    Κώστα ξέρεις πολύ καλά ότι στο καινούριο κόμμα του ΓΑΠ δεν θα έχεις πια !!!!! ούτε γραφείο ούτε γραμματέα να την πληρώνει το δημόσιο !!!

  3. Ζ Μ. 7:45 30/12/2014

    ΚΩΣΤΑ ….ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΙΣΤΟΣΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΔΕΝ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ: ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ:

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.