ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απίστευτη επίθεση του πρώην πρωθυπουργού

Μητσοτάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα τινάξει τα πάντα στον αέρα...

Οξεία επίθεση εξαπολύει ο Κων. Μητσοτάκης στον ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει της ψηφοφορίας της Δευτέρας στη Βουλή και με ανοικτό το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.

Με συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά», ο επίτιμος αρχηγός της ΝΔ, εκφράζει την ανησυχία του για το ενδεχόμενο να έρθει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα…

«Ο λαός είναι πιο ώριμος από την ηγεσία του. Η πολιτική ηγεσία βρίσκεται πίσω του. Όλες οι ελπίδες βρίσκονται στο λαό, ο οποίος μπορεί να εμποδίσει την πορεία προς το χειρότερο. Δεν πρέπει να υπάρχουν αυταπάτες για το τι θα συμβεί, αν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση. Ένα μικρό ποσοστό να υλοποιήσει απ’ όσα υπόσχεται, θα τινάξει τα πάντα στον αέρα».

Εκτιμά, μάλιστα πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί κυβερνητική λύση για τρεις λόγους:

Πρώτον, δεν έχει το αναγκαίο ποσοστό του ελληνικού λαού, καθώς, με τις καλύτερες γι’ αυτόν προϋποθέσεις, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι διαθέτει την ψήφο του ενός τρίτου των Ελήνων.

Δεύτερον, δεν είναι νέο κόμμα, καθώς ένα σημαντικό μέρος του αποτελεί η «νεοκομμουνιστική αντιπολίτευσή» του, που φτάνει στο 40%.
Τρίτον, δεν έχει συμμάχους, για να σχηματίσει κυβέρνηση συνεργασίας.

Ο πρώην Πρωθυπουργός πιστεύει πως, «αν τα πράγματα φτάσουν σε επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ, η Ελλάδα θα περάσει σε μία επικίνδυνη περίοδο ακυβερνησίας, την οποία φοβάται περισσότερο από μία κακή κυβέρνηση».

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Τινάζουμε δυνατά να φύγει η βρώμα,αν επιμένει ανατινάζουμε.
    Βάλτε τον πάλι στη γυάλα με την φορμόλη και κλείστε σφιχτά.

  2. N. 17:39 27/12/2014

    Εάν ανησυχεί ο κ.10% τότε κάτι κάνει καλό ο Τσιπρας.Όχι μόνο να τα τινάξει αλλά να ανοίξει και τους λογαριασμούς σου.Ποιος να είναι ο παλιός και άπληστος πολιτικός που έλεγε ο Καντάς στην κατάθεση του άραγε?

  3. Γιωργοs 11:17 27/12/2014

    ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΧΗΤΕΚΤΟΝΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΟΜΙΛΕΙ

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.