ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα στους ομογενείς

Παπούλιας: Να αποδειχθεί το 2015 χρονιά εθνικής ανάτασης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας εκφράζει την ευχή να αποδειχθεί το 2015 χρονιά εθνικής ανάτασης στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του προς τους Έλληνες ομογενείς και δηλώνει αισιόδοξος ότι με τη βοήθειά τους θα αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα.

«Χάρη στην προσπάθεια αυτή, καθώς και με την πολύτιμη, όπως πάντοτε, δική σας συμβολή, σε πνεύμα εθνικής ενότητας και αλληλεγγύης, είμαι βέβαιος ότι θα αντιμετωπίσουμε με επιτυχία όλες τις μεγάλες επερχόμενες προκλήσεις και το 2015 θα αποδειχθεί μία χρονιά εθνικής ανάτασης» αναφέρει ο κ. Παπούλιας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σημειώνει ότι η χρονιά που πέρασε ήταν ακόμη μία περίοδος σκληρής δοκιμασίας για τη χώρα και την ελληνική κοινωνία, η οποία «υπερβαίνοντας τα όρια αντοχής της εξακολουθεί να προσπαθεί και να αγωνίζεται για ένα καλύτερο αύριο, για την επιστροφή της πατρίδας μας σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου».

Τέλος, ο κ. Παπούλιας τονίζει ότι η οργανωμένη παρουσία των ομογενών στις χώρες που ζουν συμβάλλει τα μέγιστα σε μία ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία για την πατρίδα, στην προώθηση των εθνικών δικαίων της Ελλάδας καθώς και την ανάδειξη της παιδείας, του πολιτισμού και της ιστορικής διαδρομής.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.