Neo

Συνεχίζουν να το …παλεύουν

Μπορεί τα μεγαλόπνοα σχέδια για την συγκρότηση της μεγάλης Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης, να υποχωρούν μπροστά στην ανάγκη προώθησης του εναπομείναντος έστω brand name του ΠΑΣΟΚ ενόψει εκλογών, όμως στην Χαριλάου Τρικούπη δεν το βάζουν κάτω.

Τουλάχιστον όχι πριν να ξέρουν την οριστική απάντηση του Σπύρου Λυκούδη, στην –βελτιωμένη πάντως- προσφορά συνεργασίας ενόψει των εκλογών.

Ως τότε, οι διαδικασίες για το συνέδριο –έστω συνδιάσκεψη, στον βαθμό που δεν θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας και θα πάμε άμεσα σε εκλογές- της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης, συνεχίζονται κανονικά, με τα στελέχη που κινούνται εντός του χώρου, αν και στις παρυφές του ΠΑΣΟΚ να λαμβάνουν μέρος στις κεντρικές εκδηλώσεις του κόμματος.

Σε αυτό το πλαίσιο, στη μία σήμερα το μεσημέρι συνεδριάζει εκ νέου η Συντονιστική Γραμματεία της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής για το Συνέδριο της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης, στο Κάραβελ. Με νέα δεδομένα, μετά την χθεσινή πρώτη ψηφοφορία για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας στη Βουλή...

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Θ.Τ. 12:36 18/12/2014

    Εαν ο κορμός της κεντροαριστεράς είναι η βάση του ΠΑΣΟΚ
    δεν είναι πολύ καλύτερα Κε Λυκούδη μας.
    πρώτα να καθαρίσει ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ το ΠΑΣΟΚ
    και μετά – φυσικά – να γίνει συζήτηση
    με τις υπόλοιπες δυνάμεις μεταξύ ΝΔ και τσίριζα .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.