ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

Απο την Αλεξανδρούπολη ξεκινά τις περιοδείες στις 6 Ιανουαρίου

Συνεδριάζει η ΚΟ των ΑΝΕΛ - Έτοιμα κατά 80% τα ψηφοδέλτια

Συνεδριάζει αυτή την ώρα η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, υπό την προεδρία του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου, με αντικείμενο τις πολιτικές εξελίξεις και αύριο θα συνεδριάσει στα γραφεία του κόμματος στη 1 μετά το μεσημέρι το Εκτελεστικό Γραφείο.

Ο κ. Καμμένος, σύμφωνα με πληροφορίες, ευχαρίστησε τους βουλευτές που «κράτησαν συμπαγή στάση» και, όπως είπε, «αποδείξαμε ότι ήμασταν μέχρι σήμερα ρυθμιστές και αύριο θα είμαστε εγγυητές σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας».

Μιλώντας νωρίτερα σε δημοσιογράφους, ο κ. Καμμένος προέβλεψε «πολύ σημαντικές εξελίξεις με την αποχώρηση Σαμαρά- Βενιζέλου, που, απ' ό,τι φαίνεται, έχουν τελειώσει και για τα κόμματά τους». Είπε επίσης ότι το κόμμα του ζητά κυβέρνηση εθνικής ενότητας για να υπάρξει μια άλλη πολιτική, «διαφορετική από αυτήν που οδηγεί στην εξαθλίωση του ελληνικού λαού και θα επαναφέρει την εθνική κυριαρχία», ενώ απέκλεισε τη Χρυσή Αυγή από μιά κυβέρνηση εθνικής ενότητας, καθώς και τους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο.

Προτίθεται, όπως είπε στους δημοσιογράφους, να πραγματοποιήσει άνοιγμα σε βουλευτές που έφυγαν από τους ΑΝΕΛ, «αλλά κράτησαν σταθερή στάση», αναφέροντας τα ονόματα του κ. Καπερνάρου και της κ. Γιαταγάνα, για την οποία είπε ότι δεν έχει «κλείσει» με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Καμμένος απέκλεισε τους βουλευτές που ψήφισαν τον Σταύρο Δήμα.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα ανακοινώσει τη συνεργασία τού κόμματός του με 22 κινήματα ενόψει εκλογών, ενώ δεν αποκλείεται ο Κώστας Ζουράρις, που ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής των ΑΝΕΛ με το κόμμα του «Πυρίκαυστος Ελλάδα», να είναι υποψήφιος βουλευτής.

Επίσης ο κ. Καμμένος είπε ότι θα κατεβάσει σε κάθε περιφέρεια έναν άνεργο ως υποψήφιο βουλευτή συμβολικά, τα έξοδα του οποίου θα καλύψει το κόμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου σε ποσοστό 80% έχουν κλείσει τα ψηφοδέλτια των ΑΝΕΛ, σύμφωνα δε με τον επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα Παναγιώτη Σγουρίδη, υπάρχει διπλάσια ροή υποψηφίων απ' ό,τι στο παρελθόν.

Ο κ. Καμμένος θα ξεκινήσει τις προεκλογικές του περιοδείες στις 6 Ιανουαρίου, αρχής γενομένης από την Αλεξανδρούπολη.

Για τις δημοσκοπήσεις που τον φέρνουν να παλεύει για την είσοδό του στη Βουλή, ο Π. Καμμένος δήλωσε αισιόδοξος και παρέπεμψε στις εκλογές του 2012, όταν και τότε, όπως είπε, τον έφεραν εκτός Βουλής και τελικά συγκέντρωσε πάνω απο 10% την πρώτη φορά και περίπου 8% τη δεύτερη.

Τέλος κληθείς να σχολιάσει τα όσα ακούγονται περί του φερόμενου νέου κομματος από τον Γιώργο Παπανδρέου, ο κ. Καμμένος είπε: «Ας το κάνει πρώτα και βλέπουμε».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. GKP 19:58 29/12/2014

    Είναι σχεδόν έτοιμα τα ψηφοδέλτια γιατί η δουλειά ήταν στημένη από τους ΑΝ.ΕΛ. με τον ΣΥΡΙΖΑ να πάμε σε εκλογές.Έδωσε άλλοθι και το φτηνό θεατρικό έργο των Χαικάλη, Λαζόπουλου σε παρουσίαση του Γ. Παπαδάκη των μεγάλων αποκαλύψεων.Βουλή πάντως μόνο με κυάλια για τους ΑΝ.ΕΛ. από εδώ και στο εξής.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.