ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το σχόλιο της Κουμουνδούρου για την υπόθεση Χαϊκάλη

ΣΥΡΙΖΑ: Χειρότερος σύμβουλος του Σαμαρά ο πανικός

Για «νευρική» αντίδραση του Πρωθυπουργού κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την πρόθεση του Αντώνη Σαμαρά να καταθέσει μήνυση κατά του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλου Χαϊκάλη.

«Με μια πρωτοφανή ενέργεια, αποφάσισε να εγκαταλείψει τον θεσμικό του ρόλο και να συμπεριφερθεί ως ιδιώτης, καταθέτοντας μήνυση σε βάρος βουλευτή» αναφέρει σε σχόλιό του το κόμμα.

«Θα περίμενε κανείς περισσότερη ψυχραιμία από τον κο Σαμαρά, ζητώντας πρωτίστως την άμεση διαλεύκανση από τη δικαιοσύνη, των καταγγελιών του κου Χαϊκάλη. Θα περίμενε επίσης, την απόλυτη καταγγελία του φερόμενου ως μεσάζοντα και όχι την απόλυτη ταύτιση με την υπερασπιστική του γραμμή.
Είτε ο Πρωθυπουργός έχει κακούς συμβούλους, είτε ο χειρότερος εξ αυτών είναι ο πανικός» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Επιπλέον ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι καμία μεθόδευση δεν θα μπορέσει να αλλοιώσει τη συνείδηση των βουλευτών σχετικά με υπονοούμενα για γενικευμένο χρηματισμό βουλευτών.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα «δεν υιοθετεί αστήριχτα επιχειρήματα και γενικεύσεις χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία, που αφήνουν ερωτηματικά για τη στάση των βουλευτών. Η στάση του κου Χαϊκάλη, άλλωστε, αποδεικνύει ότι η αξιοπρέπεια έχει μεγαλύτερη αξία από όσο ορισμένοι την κοστολογούν».

«Αποδεικνύει, επίσης, ότι καμία μεθόδευση δε θα μπορέσει να αλλοιώσει τη συνείδηση των βουλευτών. Τούτη την ώρα χρειάζεται ψυχραιμία και νηφαλιότητα για να βγάλουμε τη χώρα από το βούρκο» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. PONTIOS. 17:57 20/12/2014

    Και του Τσίπρα ο χειρότερος σύμβουλος είναι η δίψα για την εξουσία.Δέν διστάζει μπροστά σε αυτήν να τα τινάξει όλα στον αέρα.Παίζει με τις τύχες ενός βασανισμένου Λαού, όχι για να τον απελευθερώσει από τα μνημόνια αλλά για να τον βασανίσει κι άλλο.Δεν έχει υπομονή να περιμένει να βγεί Πρόεδρος και μετά να γίνουν εκλογές και δεν τον πειράζει άν στο μεταξύ θα μας έχουν χρεοκωπήσει οι Δανειστές.Άς βαράει αυτός τα νταούλια επειδή τα ξέρει καλά μιάς και είναι επαρχιώτης από την Άρτα και θα μας χορεύουν οι δανειστές όλους στο ταψί.
    Εδώ γονάτισαν την Ρωσία του Πούτιν μέσα σε ένα μήνα, την Ελλάδα του Τσίπρα θα φοβηθούνε;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.