ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διάχυτη ικανοποίηση στον ΣΥΡΙΖΑ

Τσίπρας: «Ωραίο αποτέλεσμα»

Με ικανοποίηση αντιμετωπίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ προεξοφλούν ότι έρχονται εκλογές. «Η κινδυνολογία των τελευταίων ημερών έπεσε στο κενό. Η στρατηγική του φόβου κατέρρευσε, αύριο θα είναι μια καινούργια μέρα, πιο αισιόδοξη, γιατί η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται. Και πολύ σύντομα ο λαός μας θα είναι πρωταγωνιστής στις εξελίξεις. Θα υπάρξει διέξοδος και θα την δώσει ο ελληνικός λαός και η Δημοκρατία», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας φεύγοντας από τη Βουλή.

 

Του Γιώργου Μελιγγώνη

«Ήταν ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα», είπε στους συνεργάτες του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, υπογράμμισε ότι «το αποτέλεσμα είναι κάτω από τον πήχη που είχε θέσει η κυβέρνηση». Παράλληλα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρόσθεσε ότι «η διαδικασία σχετίζεται με την πολιτική πραγματικότητα, παρόλες τις προσπάθειες της κυβέρνησης να καταστήσει πολιτικά ουδέτερη και όλα δείχνουν ότι θα πάμε σε εθνικές εκλογές».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. gkp 22:10 17/12/2014

    Τό μόνο που ενδιαφέρει τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ είναι να πάρουν την εξουσία, ακόμα και αν την χώρα την έχουν διαλύσει προηγουμένως οι Αγορές και οι Ευρωπαίοι δανειστές.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.