ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

Απάντηση από Σπυράκη

Έκρηξη Παππά κατά Σαμαρά για την απουσία του από την παράδοση-παραλαβή

Βολές κατά του απελθόντος πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά άφησε ο βουλευτής Β' Αθηνών και διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, για το γεγονός ότι ο κ. Σαμαράς επέλεξε να μην παραδώσει την πρωθυπουργία στον Αλέξη Τσίπρα.

Του Γιώργου Μελιγγώνη

«Δυστυχώς ο κύριος Σαμαράς επέλεξε να μην βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου όταν έφτασε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Αυτή η παράδοση έχει τηρηθεί από τους προηγούμενους πρωθυπουργός που παρέδιδαν την κυβέρνηση. Εμείς αναμέναμε να τηρηθεί και σήμερα», επισήμανε ο Νίκος Παππάς, για να προσθέσει: «Οι σχετικές διαρροές που εμπλέκουν και εμένα προσωπικά είναι απολύτως ανακριβείς και απλώς χαρακτηρίζουν τους εμπνευστές τους».
Η τελευταία αναφορά του Νίκου Παππά αφορά τις «γαλάζιες» διαρροές που ήθελαν τον ίδιο να μην επιθυμεί να τελεστή η συνήθεια της τελετής παράδοσης-παραλαβής.

Από τη μεριά της, η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας,  Μαρία Σπυράκη, απαντώντας στον κ. Παππά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι όροι της παράδοσης – παραλαβής καθορίστηκαν επακριβώς, όπως πολύ καλά γνωρίζει ο κ. Παππάς, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι διευθυντές των γραφείων του απερχόμενου και του νεοεκλεγέντος πρωθυπουργού.

Αν θέλαμε βεβαίως να μιλήσουμε για το ποιος αγνόησε επιδεικτικά μια παράδοση αιώνων, απλώς υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Τσίπρας είναι ο μοναδικός Έλληνας πρωθυπουργός που ορκίστηκε απόντος του Αρχιεπισκόπου και δεν έδωσε θρησκευτικό όρκο».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.