ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Super League

Έμεινε στο μηδέν ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη 17η αγωνιστική της Super League.

Χωρίς νικητή (0-0) έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκό που διεξήχθη σε... δυο δόσεις, λόγω της χθεσινής διακοπής λόγω ομίχλης.

Το παιχνίδι, το οποίο άρχισε από το 26ο και λεπτά, δεν είχε πολλά να δώσει μέχρι να φτάσουμε στα τελευταία λεπτά όπου ο Παναθηναϊκός έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με τον Καρέλη και ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε δοκάρι.

Το 0-0 δεν άλλαξε και ο Παναθηναϊκός έχασε την ευκαιρία να παραμείνει κοντά στην κορυφή. Πλέον, το τριφύλλι είναι στο -7 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και στο -6 από τον Ολυμπιακό.

Τώρα, η προσοχή των δύο στρέφεται στα ματς Κυπέλλου, καθώς οι γηπεδούχοι θα υποδεχθούν τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (7/1, 17:15) και το «τριφύλλι» στα Χανιά (8/1, 19:30).

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελίδης, Στρούνα, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ναδάλες, Τσουκαλάς, Χαρίσης, Κοροβέσης, Ακόστα (89' Γιάκος), Τσάβες, Ίλιτς (80' Μανιάς)

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Χουχούμης, Λαγός, Ζέκα, Μπούι (85' Κλωναρίδης), Ντίνας (57' Μπεργκ), Ατζαγκούν (70' Δώνης), Καρέλης

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.