Neo

Ένας είναι ο «μπαμπάς» των ΚΕΠ 

Πυρ και μανία έγιναν στην Χαριλάου Τρικούπη μόλις άκουσαν το Ποτάμι να διεκδικεί τα …ΚΕΠ.

«Η έλλειψη έτερης σοβαρής πολιτικής αναφοράς εντός του Ποταμιού, φαίνεται ότι τους οδήγησε να χαρακτηρίσουν τον καλύτερο Δημόσιο Υπάλληλο και ως εμπνευστή των ΚΕΠ», λένε, θυμίζοντας όπου σταθούν και όπου βρεθούν ότι πρόκειται για έργο του ΠΑΣΟΚ.

Και αν σε μία μακροσκελή ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη θυμίζει πως η υλοποίηση του μεγάλου προγράμματος για τη δημόσια διοίκηση, με στόχο την πάταξη της γραφειοκρατίας και την άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη στην επαφή του με το κράτος, ξεκίνησε «με τον υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης (1996-1999) του ΠΑΣΟΚ κ.Αλέκο Παπαδόπουλο, της εποχής των μεταρρυθμίσεων και με υφυπουργό Εσωτερικών τον Σταύρο Μπένο, της κυβερνήσεως Σημίτη», παραθέτοντας μάλιστα και αποσπάσματα συνέντευξης του πραγματικού εμπνευστή των ΚΕΠ, Σταύρου Μπένου, την καλύτερη απάντηση την έδωσε η κόρη του πρώην υπουργού.

«Ένας είναι ο ‘μπαμπάς των ΚΕΠ’ και τυχαίνει να είναι και δικός μου! Έχετε πλάκα εκεί στο Ποτάμι!», έγραψε σε ένα σχόλιό της στα social media, απαντώντας σε όλα με χιούμορ και …μόλις 18 λέξεις.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Μήπως των ΚΕΠ προπομπός ήταν το προγράμμα εξυπηρέτησης του πόλιτη στα νησιά Α ΣΤΕΡΙΑΣ

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.