ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

Ο διάλογος με τον Μεϊμαράκη

Επισήμως στα χέρια του Παπούλια τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας ενημερώθηκε επισήμως για τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών από τον απερχόμενο πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

«Οι εκλογές έγιναν ομαλά και δεν υπήρξαν προβλήματα και από ό,τι βλέπω δεν θα χρειαστεί να δώσετε δεύτερη και τρίτη εντολή» είπε ο κ. Μεϊμαράκης.

«Όχι. Πράγματι, ο κ. Τσίπρας έχει στήριξη από τον κ. Καμμένο. Το απόγευμα θα τον ορκίσω ως πρωθυπουργό» απάντησε ο Κάρολος Παπούλιας.

Όπως έγινε γνωστό ο κ. Τσίπρας επιθυμεί να δώσει διαβεβαίωση -πολιτικό όρκο- η οποία προβλέπεται από τον νόμο περί κυβερνήσεως και υπουργικού συμβουλίου.

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης ευχήθηκε να πάει μπροστά η χώρα, «παρότι ανησυχούμε», όπως είπε και συνέχισε: «Έτσι πρέπει, εμείς θα συμβάλουμε». Δέχτηκε τα συγχαρητήρια του κ. Παπούλια ο οποίος μάλιστα τον ρώτησε πώς πήγε το ξενύχτι και εκείνος απάντησε ότι οι εκλογές είναι γιορτή και χαρά, δεν είναι το ζήτημα των αποτελεσμάτων που τώρα πια τρέχουν γρήγορα αλλά η συζήτηση, η ανάλυσή τους, το αλατοπίπερο των εκλογών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.