ASTRO-MATRIX

Αστρολογικές Προβλέψεις

Ημέρες έντασης!

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας.

Κριός

Η υπερχειλίζουσα ενέργεια των ημερών, δεν είναι απαραιτήτως για καλό – δεν είναι καθόλου για καλό αν επειδή υποφέρεις από ημικρανίες, από πίεση, από τις συμπεριφορές των προϊσταμένων σου ξεσπάς με νεύρα και φωνές σε όσους αγαπάς κι είναι κοντά σου. Αντιθέτως, η εργασιοθεραπεία (και ιδίως όταν πρόκειται για χειρωνακτική δουλειά που σε κουράζει σωματικά και σου αφήνει το μυαλό ελεύθερο) είναι ό,τι καλύτερο. Το σεξ είναι επίσης εξαιρετική ιδέα.

Ταύρος

Όσο ενοχλητική και καυγατζίδικη είναι η επαγγελματική σου πραγματικότητα (Ερμής ανάδρομος στα επαγγελματικά σου, βλέπεις) τόσο ήρεμη και πολλά υποσχόμενη μοιάζει να είναι η προσωπική σου ζωή. Οι φίλοι σου σε στηρίζουν, και οι ερωτικές γνωριμίες μέσα σε φιλικές εξόδους και συναντήσεις δίνουν και παίρνουν. Προσοχή όμως στις ερωτικές φιλίες, δε θέλεις να ξαναζήσεις το έργο «δεν ξέρω αν είμαστε φίλοι ή κάτι παραπάνω», έτσι δεν είναι; Να είσαι σαφής, και να απαιτείς το ίδιο από τους άλλους.

Δίδυμοι

Οι ευνοϊκές συνθήκες από μόνες τους δεν είναι αρκετές για να ξεχωρίσεις και να λάμψεις – με τον κυβερνήτη σου ανάδρομο και την Αφροδίτη στο ομιχλώδες, ασαφές τοπίο των Ιχθύων σε κάνουν να προσπαθείς και να προσπαθείς με όλες σου τις δυνάμεις, και με κάποιο τρόπο αυτό να μην είναι αρκετό. Με τον κυβερνήτη σου ανάδρομο είναι η κατάλληλη περίοδος να σκεφτείς αν αξίζει να χτυπάς μία πόρτα που δεν ανοίγει, και τι έχει να σου πει μία πόρτα που δεν ανοίγει.

Καρκίνος

Οι μηχανές σου, με τον Άρη στους φιλικούς σου Ιχθείς, δουλεύουν στο φουλ, και ξέρεις πολύ καλά και τι σου γίνεται, και τι θέλεις, και πώς να κινηθείς προς το να το αποκτήσεις. Άρα το timing είναι πολύ κακό για να γίνεις πεισματάρης, φανατικός και ξερόλας – είναι τώρα ώρα να χάνεις τη συμπάθεια των γύρω σου;  Επίσης, η σωστή διαχείριση των πόρων και των χρημάτων σου είναι must, και κατάλαβε επιτέλους ότι μπορείς να ζήσεις και χωρίς το οκ της οικογένειάς σου.

Λέων

Σχεδόν όπως και στο φιλικό προς εσένα ζώδιο του Κριού, θα σου τονίσω πόσο σημαντικό είναι το να διοχετεύσεις την υπερχειλίζουσα – και όχι πάντα θετική – ενέργειά σου,  σε θετική δράση. Και δε θα βρεις καλύτερη και θετικότερη δράση από το σεξ με τον άνθρωπό σου, το οποίο θα βοηθήσει στο να γεφυρωθούν τυχόν διαφορές και κακές τριβές. Μέρος των διαφορών είναι και η τελείως αλλοπρόσαλλη διαχείριση των οικονομικών από πλευράς σου, οπότε δεν θα έβλαπτε να μαζευτείς λίγο.

Παρθένος

Σε μία θετική για σένα περίοδο reality check, είναι η καλύτερη στιγμή για να σκεφτείς ποια είναι η μόνιμη μπανανόφλουδα που πατάς στις σχέσεις σου. Φορώντας το μανδύα που συνήθως φορά το (απέναντί σου) ζώδιο των Ιχθύων, όπου βρίσκεται από 27/1 η Αφροδίτη, μπαίνεις στη σχέση για να σώσεις τον άλλον a priori. Χωρίς, δηλαδή, να έχει πει ο άνθρωπος αν έχει πρόβλημα, αν θέλει να σωθεί κλπ. Σωτηρία με το στανιό δεν υφίσταται, οπότε ίσως πρέπει να σκεφτούμε μήπως αγχώνεσαι τόσο να αλλάξεις και να αναμορφώσεις τον άλλο γιατί φοβάσαι να το πράξεις με τον εαυτό σου.

Ζυγός

Η έντονη και αρκετά αγχωτική καθημερινότητα και οι αναποδιές της, παντρεύονται με τις ερωτικές επιστροφές ανθρώπων που με θάρρος (ή ίσως θράσος) επιστρέφουν στη ζωή σου και απαιτούν, εκεί που θα έπρεπε να επιστρέφουν μόνο για να ζητήσουν συγγνώμη. Κανόνισε να μη σε πιάσει πάλι το σύνδρομο «καρδιάς αγκινάρας» - θυμήσου πως κανείς δε μπορεί να γίνει πιο άτεγκτος και σκληρός από ένα Ζυγό όταν χρειάζεται. Και τώρα χρειάζεται πολύ.

Σκορπιός

Εξαιρετικές ημέρες για να κοιτάς ψηλά, για στοχευμένη δράση, για να οραματιστείς και προσεκτικά να υλοποιήσεις ένα μέλλον που έχεις κερδίσει με την αξία σου και με σκληρή δουλειά. Μη σε πτοούν οι τριβές και τα μικροπροβλήματα σε σπίτι και δουλειά, έχουν επίσημο όνομα που είναι «ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο» - και ημερομηνία λήξης. Μη χαλάς φαιά ουσία για να πείσεις ηλίθιους, μάζεψε όλη σου την Πλουτώνια ενέργεια και στείλε την στο όνειρό σου. Επίσης, ζήσε με όλο σου το είναι ερωτικά. Αν όχι τώρα, τότε πότε;

Τοξότης

Τώρα εάν σου πω πόσο καιρό σου γράφω να βάλεις ψυχή, πίστη και ενέργεια στη σχέση που σε ενδιαφέρει και που θέλεις να συνεχίσει να υπάρχει αντί να τσιλιμπουρδίζεις αριστερά και δεξιά, θα με πεις «Κασσάνδρα». Αλλά ακόμα και τώρα δεν είναι αργά – τουλάχιστον μην επιτρέψεις σε μία μικροτριβή ή διαφωνία με τους δικούς σου ή με τον αγαπημένο σου να γίνει το νέο Αρκάδι, γιατί ο μόνος χαμένος θα είσαι εσύ. Και δεν το θέλεις.

Αιγόκερως

Απόδειξέ μας πόσο Αιγόκερως είσαι σταματώντας την οικονομική σου αιμορραγία με σπαρτιάτικη πειθαρχία. Σταμάτα να αναβάλλεις για αύριο ό,τι μπορεί να γίνει σήμερα, και μην επιτρέψεις σε κανένα να σε σύρει σε τέτοιες συμπεριφορές, γιατί θα χάσεις την αξιοπιστία σου και το καλό σου όνομα. Επίσης, με τον ανάδρομο Ερμή καλό είναι να μη γίνονται σοβαρές συζητήσεις αποφάσεων όταν είσαι ήδη κουρασμένος ή εκνευρισμένος – οι αποφάσεις παίρνονται με νηφαλιότητα και ηρεμία.

Υδροχόος

Επαγγελματικά και οικονομικά, η Αφροδίτη από τους Ιχθείς φροντίζει να σου φέρνει καλά νέα, χρήματα με τη μορφή νέων πηγών εσόδων, επιβεβαίωση όποτε ακολουθείς την καρδιά και τις αξίες σου καθώς και τον δικό σου προσωπικό ηθικό κώδικα. Είναι κατάλληλη εβδομάδα να ασχοληθείς με την υγεία και το σώμα σου, να ξεκινήσεις καλύτερη διατροφή ή να βάλεις μπρος να κάνεις κάποιες εξετάσεις που αναβάλλεις καιρό. Ωστόσο, με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σου, απόφυγε να δεσμευτείς σε σχέσεις, συνεργασίες, υπογραφές και αγοραπωλησίες για να μη βαράς το κεφάλι σου ύστερα.

Ιχθείς

Ο Άρης στο ζώδιό σου προσπαθεί να σε ξεκουνήσει να διεκδικήσεις τα θέλω σου, να ορίσεις εκ νέου την επαγγελματική σου προσωπικότητα και πραγματικότητα, να ζητήσεις, να επιδιώξεις, να κυνηγήσεις. Με χάρη, λέει η Αφροδίτη, επίσης στο ζώδιό σου από 27/1. Φυσικά, όση Αφροδίσια χάρη κι αν επιστρατεύσεις, ένας άνθρωπος που διεκδικεί αυτά που θέλει και πιστεύει πως αξίζει, είναι ένας άνθρωπος που μοιραία θα πει και «όχι», και θα δυσαρεστήσει κόσμο. Δε γίνεται να αρέσουμε σε όλους, κι αυτό πρέπει να το βάλεις καλά στο κεφάλι σου αν είναι να προχωρήσεις με τη ζωή σου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.