ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

Επίθεση Σκουρλέτη

«Ο πρωθυπουργός να δώσει εξηγήσεις για τον Βορίδη»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, καλεί τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να δώσει εξηγήσεις για «τις μισαλλόδοξες εμφυλιοπολεμικές δηλώσεις του κ. Βορίδη που δεν έχουν προηγούμενο στην μεταπολιτευτική περίοδο».

Λίγες μέρες πριν τις εκλογές  «ο κ. Βορίδης αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του κόμματος του κ. Σαμαρά, καθώς δηλώνει πως "θα κάνει τα πάντα" για να μην γίνει σεβαστή η ψήφος του ελληνικού λαού και καλεί τους πολίτες να πάρουν τα όπλα, ενώ υιοθετεί τα συνθήματα της επτάχρονης δικτατορίας», σημειώνει ο κ. Σκουρλέτης.

«Με τη δημοκρατία δεν παίζουμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται για να ενώσει τους Έλληνες πολίτες και να εκφράσει τα συμφέροντα της μεγάλης πλειοψηφίας της κοινωνίας. Η Δημοκρατία θα νικήσει» υπογραμμίζει στη δήλωσή του ο κ. Σκουρλέτης.

Υπενθυμίζεται ότι σε προεκλογική του ομιλία στον Ασπρόπυργο, ο κ. Βορίδης είχε δηλώσει: «Η δικιά μας η γενιά τη χώρα δεν θα την παραδώσει στην Αριστερά. Δεν πρόκειται να τους αφήσουμε, ό,τι κι αν είναι εκείνο το οποίο πρέπει να κάνουμε. Ό, τι υπερασπίστηκαν οι παππούδες μας γενναία με τα όπλα, θα το υπερασπιστούμε εμείς με την ψήφο μας την Κυριακή».

 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΒΕΝΙΑ 16:43 19/01/2015

    Οκ.Σκουρλέτης να μάθει απο την ζωή,ότι :
    «Μάχαιρα έδωσε,μάχαιρα θα λάβει¨.
    Οτι λένε και ότι κάνουν στο κεφάλι τους γυρίζει!!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.