LIFESTYLE

Έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ

Ποια είναι η πιο συχνή ερωτική φαντασίωση ανδρών και γυναικών

Μιλώντας για φαντασιώσεις, το μυαλό πάει συνήθως σε ακραία σενάρια. Πάντως, μια νέα μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine φανερώνει ότι τελικά τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες πρώτα απ' όλα ψάχνουν το συναίσθημα στο σεξ.

Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ που εκπόνησαν τη σχετική μελέτη διαπίστωσαν ότι οι περισσότεροι άντρες και οι περισσότερες γυναίκες περιγράφουν την κυρίαρχη σεξουαλική τους φαντασίωση ως εξής: «Θέλω να νιώσω ρομαντικά συναισθήματα σε μια σεξουαλική σχέση». Από τα 1.516 άτομα που συμμετείχαν στη μελέτη και τις 55 διαφορετικές σεξουαλικές φαντασιώσεις που τους ζητήθηκε να βαθμολογήσουν, το 88% των αντρών δήλωσε πως επιθυμεί κυρίως το ρομαντισμό στο σεξ. Το αντίστοιχο ποσοστό για τις γυναίκες ήταν ασφαλώς μεγαλύτερο (92%).

Για τις γυναίκες, η ατμόσφαιρα και η τοποθεσία ήταν ο δεύτερος και ο τρίτος αντίστοιχα σημαντικότερος παράγοντας σε μια σεξουαλική φαντασίωση. Για τους άντρες, την τριάδα συμπληρώνουν οι φαντασιώσεις για το στοματικό σεξ και τη συνεύρεση ταυτόχρονα με δύο γυναίκες.

  • Ετικέτες: 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.