Neo

Πλέον συμφωνούν, μόνο στον κατακερματισμό 

Προ μηνών, συμφωνούσαν σε όλα. Τώρα μόνο σε ένα

. Ο λόγος για τον Γιώργο Φλωρίδη, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ πλέον και η Άννα Διαμαντοπούλου, πρώην υπουργός του κόμματος, που πριν από λίγο καιρό ζητούσαν αμφότεροι «κάτι νέο» στον χώρο της κεντροαριστεράς.
Σήμερα, οι δύο τους συμφωνούν ότι ο χώρος τους είναι πολυδιασπασμένος. Και η ταύτισή τους ολοκληρώνεται εκεί.
Ο Γιώργος Φλωρίδης δηλώνει ότι επέλεξε να επιστρέψει στο ΠΑΣΟΚ χωρίς να αφίσταται από την κριτική που του έχει ασκήσει, αναγνωρίζοντάς του ότι «έβαλε πλάτη» για να μείνει η χώρα ζωντανή, καταβάλλοντας τεράστιο κόστος για αυτό.
Η Άννα Διαμαντοπούλου, πάλι, δεν θα είναι υποψήφια, παρότι βολιδοσκοπήθηκε από περισσότερους από έναν φορείς του χώρου. Συγκρίνει τον σημερινό κατακερματισμό της κεντροαριστεράς με τη δεκαετία του ’50, παρατηρώντας πάντως ως βασική έλλειψη τη διακριτική τους πρόταση από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ που αφορά την χώρα. Κάνοντας λόγο για «κόμματα που ψάχνουν ρόλο στην εξουσία χωρίς λόγο δικό τους», η πρώην υπουργός προβλέπει ακόμα πιο κρίσιμη κατάσταση από τον Γενάρη και μετά. Ζητά μάλιστα δύο δεσμεύσεις των κομμάτων προεκλογικά, «για την ηρεμία της χώρας»: τη σύσταση εθνικής επιτροπής χρέους και την αποφυγή πάση θυσία δεύτερων εκλογών. Και όλα αυτά, ενώ φεύγει για …Σιγκαπούρη.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. δυστυχώς ο γιώργος προτίμησε την εξουσία που κριτίκαρε…κρίμα…

  2. KT 9:05 09/01/2015

    Η εξουσία ενώνει ή χωρίζει!!
    Δεν πιστεύει σε αρχές!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.