ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση με Σταύρο Θεοδωράκη

Σουλτς: Προτιμότερη η συνεργασία με το Ποτάμι από τους ΑΝΕΛ

«Για μένα θα ήταν προτιμότερο ο κ. Τσίπρας να είχε συνεργαστεί με το Ποτάμι και όχι με το κόμμα ΑΝΕΛ, πράγμα το οποίο έπραξε. Αλλά πρέπει να σεβαστούμε τα πράγματα όπως διαμορφώθηκαν» δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, μετά τη συνάντησή του με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, στο πλαίσιο της ολιγόωρης επίσκεψής του στην Αθήνα.

«Κι ας μην ξεχνάμε, η σημερινή αντιπολίτευση είναι η κυβέρνηση του αύριο» πρόσθεσε ο κ. Σουλτς, τονίζοντας ότι το Ποτάμι είναι έτοιμο να αναλάβει ευθύνες για την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

Ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε ότι το Ποτάμι θα βοηθήσει τις μεταρρυθμίσεις αν τις αποφασίσει η κυβέρνηση, καθώς και σε όποια σύγκρουσή της για τη φοροδιαφυγή και την πάταξη της διαφθοράς. «Μένει η κυβέρνηση να κάνει τις κινήσεις κι εμείς θα είμαστε αρωγοί» τόνισε.

Ο κ. Θεοδωράκης πρότεινε την πραγματοποίηση την άνοιξη μεγάλης ευρωπαϊκής διάσκεψης στην Αθήνα, με τον τίτλο «Η Ευρώπη είναι εδώ», την οποία θα στηρίξει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και με την παρουσία του.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.