ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στα άκρα η κόντρα των «αιωνίων»

Αλαφούζος: «Ο Μαρινάκης έχει σχέση με μπράβους!»

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Ολυμπιακού αλλά και του Βαγγέλη Μαρινάκη έκανε το Σάββατο ο Γιάννης Αλαφούζος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι ο ομόλογός του του Ολυμπιακού έχει σχέση με μπράβους και παράνομες δραστηριότητες.

Αναλυτικά

Για την ποινή που δέχθηκε ο Παναθηναϊκός: "Θα κάνουμε και έφεση για την απόφαση, θεωρούμε άδικη την ποινή που πήραμε. Δεν καταλαβαίνω τί άλλο θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει που δεν κάναμε.

Δεν έχω σκεφτεί ποτέ να αποσυρθεί η ομάδα από το πρωτάθλημα. Δεν θα τα παρατήσω ούτε εγώ ούτε ο Παναθηναϊκός. Άλλοι θα πρέπει να φύγουν για να καθαρίσει το πρωτάθλημα. Αν φύγουμε εμείς είναι σαν να κερδίζει η μαφία".

Για το ντέρμπι: "Στη σύσκεψη ασφαλείας βγήκαν τα μέτρα τάξης, πρόκειται για ένα χαρτί που περιγράφει πού θα είναι οι φιλοξενούμένοι, που θα είναι η αστυνομία κτλ. Αυτά τα μέτρα τάξης αν τα παραβιάσεις, αν υπάρχουν φόνοι, θύματα, θα έχεις σοβαρές τιμωρίες".

"Σκεφτήκαμε να στείλουμε και μία επιστολή όπου να πούμε πως είναι καλύτερο να εκκενωθεί το γήπεδο παρά να γίνει το ματς με τον Μαρινάκη παρόντα στον πάγκο. Το στείλαμε εκείνο το κείμενο στις 4 το απόγευμα".

Σκέφτηκα επίσης να βάλω την ομάδα να μην παίξει αλλά θα υπήρχαν συνέπειες βαθμολογικές".

Για το τι έγινε στο ΔΣ της Superleague: "Δεχτήκαμε επίθεση από τον ΟΦΗ, όπως δεχόμαστε συστηματικά. Δεν ανεχόμαστε να είμαστε εμείς οι βλάκες και να υπάρχουν ομάδες που δεν πληρώνουν τους παίκτες τους και κοροϊδεύουν και αποτελούν δορυφόρους".

"Κλιμακώθηκε η συζήτηση με τον ΟΦΗ και φτάσαμε στη Λεωφόρο. Ο κύριος Μαρινάκης μου είπε ότι όλο αυτό είναι σκηνοθετημένο και ότι εμείς τα οργανώσαμε όλα. Μου είπε ότι είχαμε κόμπλεξ με τη Ριζούπολη. Ανέβηκαν οι τόνοι, ο κύριος Μαρινάκης μονολογούσε. Πριν από τις βρισιές μου είπε θες να σε πλακώσω στο ξύλο ή να σε μπουγελώσω;"

"Με μπουγέλωσε όταν του είπα πως χάσατε δίκαια κύριε Μαρινάκη στη Λεωφόρο, για αυτό δεν σας αρέσει στη Λεωφόρο. Ακολούησε οχετός ύβρεων. Θα έχουμε σύντομα τα πρακτικά, θα βγουν γρήγορα στη φόρα".

"Του απάντησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου και ξαφνικά εμφανίζεται ένας τύπος που έρχεται και ρίχνει ένα κροσέ στον Βασίλη και τον ξάπλωσε στο πάτωμα. Η Super League δεν έχει αντιδράσει ακόμα, κάποιοι φοβούνται και κάποιοι είναι συνεργοί της αλητείας. Όλα αυτά έχουν καταγραφεί".

"Έχει φανεί η σχέση του κυρίου Μαρινάκη με παράνομες ενέργειες καθώς γνώριζε τον μπράβο που χτύπησε τον Βασίλη Κωνσταντίνου".

Για τις σκέψεις του από εδώ και πέρα:

"Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και κάποιες άλλες ομάδες, 6-7, θα μπορούσαμε να έχουμε φτιάξει ένα δικό μας πρωτάθλημα, που να μην έχει σχέση με την UEFA. Ας τους αφήσουμε να παίζουν με τον Πλατανιά, με τον Εργοτέλη, ή τον Τύρναβο που μιλάνε τώρα τελευταία με τα κινέζικα τηλέφωνα".

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.