Neo

Ενόχληση Μαξίμου για Ζωή

Πού το πάει η Ζωή Κωνσταντοπούλου;

Αυτό το ερώτημα απασχολεί πολλούς στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η Πρόεδρος της Βουλής δοκιμάζει πολλές φορές την υπομονή αρκετών στελεχών της Κουμουνδούρου, μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, αλλά και του Μεγάρου Μαξίμου.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν ψήφισε υπέρ της συμφωνίας στην προχθεσινή ψηφοφορία στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ενώ κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, εκνεύρισε πολλούς βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος διότι παραβίασε... βάναυσα το όριο χρόνου στην ομιλία της. Παράλληλα, το Μαξίμου αιφνιδιάστηκε προχθές όταν την άκουσε να θέτει θέμα για τον εισαγγελέα που αποφάσισε να μην παραστούν οι προφυλακισμένοι χρυσαυγίτες βουλευτές στην ψηφοφορία για την άρση ασυλίας του Άδωνι Γεωργιάδη, ενώ χθες έφτασε στο σημείο να... συγκαλέσει συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για... «ενημέρωση νέων βουλευτών», χωρίς να έχει ενημερωθεί ο ίδιος ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, δηλαδή ο Αλέξης Τσίπρας!

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. giacomo 7:58 03/03/2015

    Τσίπρα πάρε μαστίγιο γιατί όπως δείχνουν τα πράγματα ότι κάποιοι μέθυσαν με το άρωμα τις εξουσίας. Σιγά ρε παιδιά ακόμα έχετε πολύ δουλειά μην καταναλώνεστε σε τέτοιες μικρότητες. Βάλτε πλάτη να γίνουμε αληθινό κράτος και να αποχτήσουμε ξανά την χαμένη μας αξιοπρέπεια, κάντε μας πάλι περήφανους και χαμογελαστούς.

  2. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΞΑΝΑΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ..ΣΥΜΠΝΟΙΑ ! ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ..ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΣΟΥΝ . ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ..ΟΛΟΙ…!!!

  3. am 12:20 28/02/2015

    Την αγαπάμε, την παραδεχόμαστε, αλλά ας το προσέξει. Αυτά είναι λάθη, και επειδή είναι πανέξυπνη ας αναλάβει τις ευθύνες της. Σε μία νεοεκλεχθείσα Κυβέρνηση αυτά είναι ΦΑΟΥΛ Ζωή μας. Γιατί τέτοια βιαστικά αλήθεια;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.