ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Καπνιστό τυρί πανέ με μέλι & καρύδια

Υλικά
150 γρ. βούτυρο
300 γρ. καπνιστό τυρί Μετσόβου κομμένο σε 2 φέτες των 150 γρ.
200 γρ. φρυγανιά τριμμένη
3 αβγά
100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
80 γρ. μέλι
40 γρ. ψίχα καρυδιού

Εκτέλεση
Βρέχουμε ελαφρώς τις φέτες του τυριού και τις αλευρώνουμε.Στη συνέχεια, χτυπάμε σε ένα μπολ τα αβγά και βουτάμε τις φέτες του καπνιστού τυριού στο μίγμα, μετά στο μπολ με την τριμμένη φρυγανιά πιέζοντας, για να πιάσει η φρυγανιά πάνω στο χτυπημένο αβγό.Οι φέτες τυριού είναι πλέον έτοιμες για τη μεγάλη βουτιά! Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και ρίχνουμε μέσα την κάθε φέτα, να ψηθεί κι από τις δύο πλευρές, μέχρι να δημιουργηθεί μια χρυσαφιά και τραγανή κρούστα.Βάζουμε τα τυράκια σε πιάτο και τα γαρνίρουμε με το μέλι και τα καρύδια.

Πηγή : cookoo.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.